Un model brazilian a stârnit furie după ce a pozat în locuri devastate de dezastre GALERIE FOTO

Nana Gouvea, un fotomodel brazilian care trăieşte la New York, a stârnit mânia americanilor după ce a pozat în mijlocul unor locuri devastate de uraganul Sandy şi a postat fotografiile pe Internet. Mulţi au criticat-o pentru "lipsă de raţiune" când au văzut imaginile, între care una dintre acestea o înfăţişa pe tânără pozând pe o maşină strivită de un copac.

RomaniaTV.net
02 nov. 2012, 18:47

Ca şi cum fotografiile nu ar fi fost de ajuns, Nana Gouvea a înrăutăţit lucrurile dând şi un interviu pentru o revistă braziliană, prilej cu care a afirmat că „îi plac uraganele”. A povestit apoi că uraganul Sandy, care a făcut cel puţin 90 de morţi şi zeci de mii de sinistraţi după ce a lovit coasta estică a SUA, i-a dat prilejul ei şi soţului său să petreacă mai mult timp în pat, împreună, dezvîluie The Sun.

După toate acestea, mii de newyorkezi şi-au vărsat furia online pe fotomodelul brazilian, care a pozat mai demult şi în Playboy, pentru fotografiile realizate în photoshop şi postate pe Twitter.

Nu este prma oară când tânăra face aş ceva, ea profitând de imagini cu alte evenimente dramatice şi chiar tragice, în care s-a „inserat”. De pildă, ea apare în imagini istorice cum sunt cele de la dezastrul de la Hinderberg sau de la masacrul din Piaţa Tiananmen.

Într-o pagină de Facebook, utilizatorii reţelei de socializare au ironizat-o, arătând fotografii cu ea în mijlocul uraganului Katrina sau al scufundării Titanicului.