Un model din Belgia e la un pas să ispăşească ani grei de închisoare după ce a pozat nud în mai multe locuri sfinte!

Marisa Papen, renumită pentru pozele nud în mai multe locuri sfinte e la un pas să primească ani grei de închisoare.

25 feb. 2021, 15:42
Un model din Belgia e la un pas să ispăşească ani grei de închisoare după ce a pozat nud în mai multe locuri sfinte!

Un model din Belgia e la un pas să ispăşească ani grei de închisoare după ce a pozat nud în mai multe locuri sfinte. Modelul belgian ar putea petrece ani de zile în închisoare după un dosar instrumentat de procurorii turci.

Un model din Belgia e la un pas să ispăşească ani grei de închisoare după ce a pozat nud în mai multe locuri sfinte!

Procurorii turci nu au uitat-o pe Marisa Papen, modelul belgian care a pozat nud în mai multe locuri sfinte din Istanbul, printre care și celebra moschee Hagia Sophia. Mai exact, Marisa Papen şi-a dezgolit trupul în interiorul lăcaşului de cult, unde şi-a arătat părţile intime.

De asemenea, modelul a revoltat autorităţile de la Istanbul după ce a pozat nud deasupra unui steag turcesc. Tânăra riscă acum până la șapte ani de închisoare, sub acuzația de „simboluri jignitoare ale suveranității statului”, „comportament nemilos” și „obscenitate”.

Lipsită de inhibiţii, tânăra a renunţat la haine şi s-a pozat în costumul Evei şi în alte locuri cu însemnătate religioasă, printre care şi Vatican, Zidul Plângerii din Ierusalim.

Toate aceste apariţii o vor costa scump, iar fotomodelul riscă să îşi petreacă următorii şapte ani în spatele gratiilor.

Marisa Papen a provocat furie după ce a pozat goală pe acoperișul unei clădiri vechi din apropierea Zidului Plângerii, din Ierusalim. „Știam că dacă voi face asta, atunci toată excursia mea va fi un succes”, a spus modelul belgian. „Am intrat în conversație cu un tip super prietenos, care ne-a invitat la el acasă, acolo unde am băut ceai de mentă și cafea”, își începe Marisa povestea inedită. Atunci când ea și fotograful său, Mathias Lambrecht, l-au rugat pe tânăr să meargă pe acoperiș să facă o poză, băiatul nu a avut nimic împotrivî. „A trebuit să-i explic de ce am vrut să-mi dau jos hainele. Dar a fost extrem de neînțelegător și s-a purtat rece cu noi”, a zis Marisa.

Reacțiile din mediul online au curs în valuri. „A trecut linia roșie! Cine se crede să pozeze așa aici? Sper ca Dumnezeu s-o pedepsească!” Rabinul zidului occidental, Shmuel Rabinovici, a declarat ziarului Yedioth Ahronoth: “Acesta este un incident jenant, grav și lamentabil, care ofensează sfințenia locului și sentimentele celor care vizitează locurile sfinte”.

Citeşte şi: Fotomodel de top și-a ucis soțul când acesta a venit acasă cu o altă femeie și i-a cerut să le facă de mâncare