Un moldovean cu interdicţie de a intra în România, capturat de jandarmi în Capitală

Un cetăţean moldovean care avea interdicţie de a intra în România a fost prins, joi, în Sectorul 3 al Capitalei de de jandarmii bucureşteni, care l-au predat poliţiştilor de la Oficiul Român pentru Imigrări, informează Mediafax.

RomaniaTV.net
05 ian. 2012, 21:03
Un moldovean cu interdicţie de a intra în România, capturat de jandarmi în Capitală

Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a fost depistat joi, în jurul orei 15.30, în apropierea staţiei RATB „Mircea Vodă” din Sectorul 3 de o patrulă de jandarmi care a observat că acesta avea un comportament suspect, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Capitalei.

În urma verificărilor făcute la Oficiul Român pentru Imigrări, jandarmii au constatat că bărbatul este cetăţean moldovean şi figurează în evidenţe cu interdicţie de intrare pe teritoriul României. În 2010, pe numele acestuia a fost dispusă măsura interzicerii intrări pe teritoriul Romaniei pentru o perioadă cinci ani deoarece intrase fraudulos în ţară, a precizat Jandarmeria Capitalei.

Cetăţeanul moldovean a fost predat poliţiştilor de la Oficiul Român pentru Imigrări, pentru a dispune măsurile corespunzătoare.