Un nou accident cumplit la Bacău: trei persoane au murit în urma impactului

Trei persoane au murit, miercuri, într-un accident rutier petrecut la Dumbrava, dupa ce o mașină a intrat într-un copac.

28 iul. 2021, 08:00
Un nou accident cumplit la Bacău: trei persoane au murit în urma impactului

Trei persoane au murit în accidentul din localitatea băcăuană Iteşti, după ce maşina în care se aflau a intrat, miercuri dimineaţă, într-un copac, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, căpitanul Cătălin Istrati.

„În urma accidentului au rezultat 3 victime de sex masculin decedate şi o victimă de sex feminin (23 de ani) conştientă, cu multiple traumatisme, preluată de Serviciul de Ambulanţă Judeţean şi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe Bacău”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

Poliţiştii rutieri au deschis un dosar penal privind infracţiunea de ucidere din culpă şi efectuează cercetări pentru a stabili cauzele şi împrejurările producerii accidentului.

Un nou accident cumplit la Bacău: trei persoane au murit în urma impactului

ORA 07:18 Bacău: Accident cu 4 victime după ce un autoturism a intrat într-un copac la Iteşti

Accident grav

Un accident rutier în urma căruia au rezultat 4 victime s-a produs, miercuri, în localitatea băcăuană Iteşti, după ce un autoturism a intrat într-un copac.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, căpitanul Cătălin Istrati, a precizat că 3 dintre victime sunt inconştiente.

„În urma accidentului au rezultat 4 persoane implicate: 3 inconştiente – 2 persoane încarcerate. Se lucrează la extragerea victimelor”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

Accident cu opt morţi la Bacău. A fost activat planul roşu de intervenţie UPDATE
La faţa locului se află mai multe echipaje de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

Poliţiştii rutieri efectuează cercetări pentru a stabili cauzele şi împrejurările producerii accidentului.

Accidentul de la Răcăciuni, cu 8 morți, nu a speriat pe nimeni! La fiecare 5 minute, un şofer a încălcat limita de viteză cu peste 50 de km pe oră

Polițiștii rutieri au ridicat 14 permise de circulație într-o oră, pentru viteză excesivă, în timpul unei „acțiuni” pe DN2, chiar pe sectorul de la Răcăciuni, unde s-a produs carnagiul în care, duminică, și-au pierdut viața șapte oameni.

“România, Marea Britanie, China, Italia, Ungaria….Nu, nu este un team building, sunt ţările din care provin cei 14 conducători auto rămaşi pietoni azi pe D.N. 2, în jud. Bacău, în urma nerespectării vitezei legale. În cât timp credeţi că a fost strânsă această «chintă royală»? În fix 60 de minute! La fiecare aproape 5 minute un şofer a încălcat limita de viteză cu peste 50 de km./h pentru tronsonul de drum pe care au fost depistaţi! Ştiţi care este culmea ironiei? S-a întâmplat fix după accidentul tragic de pe acelaşi tronson de drum, unde au decedat 7 persoane, doi dintre aceştia fiind copii. Încă vi se par prea dure sancţiunile? Credeţi că a înţeles cineva ceva?”, se arată pe pagina de Facebook Poliţiştii au umor.