Un nou accident misterios printre ruşii de rang înalt. Şeful Aviaţiei a ajuns la terapie intensivă, după ce a „căzut” cu bicicleta

Șeful Agenției Federale de Transport Aerian din Rusia, Alexander Neradko, a fost dus la terapie intensivă cu multiple vânătăi și fracturi. Presa rusă scrie că acesta a căzut de pe bicicletă, dar circumstanţele producerii accidentului aruncă o umbră de suspiciune asupra versiunii oficiale.

13 iul. 2022, 15:29
Un nou accident misterios printre ruşii de rang înalt. Şeful Aviaţiei a ajuns la terapie intensivă, după ce a „căzut” cu bicicleta

Neradko a fost diagnosticat cu fracturi de coaste, pelvis și la nivelul oaselor feţei. El a fost supus deja unei intervenţii chirurgicale, iar acum starea lui este apreciată drept satisfăcătoare. Cum s-a petrecut exact acest accident nici măcar șeful Agenției Federale de Transport Aerian  nu a putut explica scrie presa rusă, dar versiunea oficială este că „a căzut de pe bicicletă într-un mod foarte nefericit”.

Se pare că Alexander Neradko a încercat să evite o maşină al cărei şofer se apropiase periculos.

Alexander Neradko este șeful Agenției Federale de Transport Aerian din decembrie 2009. Din martie 2020 până în ianuarie 2021 a fost prim-adjunct al ministrului transporturilor al Federației Ruse, scrie life.ru.

Acest accident este ultimul dintr-o serie de tragedii subite care a lovit elita Rusiei. Inclusiv colonelul care a purtat valiza nucleară a lui Vladimir Putin a fost găsit împuşcat în propria casă, în urmă cu trei săptămâni. El a fost găsit împuşcat în cap şi a supravieţuit printr-un miracol.

Citeşte şi Marele secret al lui Putin, dezvăluit de soţia unui oligarh

Din momentul în care trupele ruse au început să se pregătească pentru un război pe scară largă în Ucraina, în Rusia a început o serie de morți misterioase ale magnaților și ale oamenilor de afaceri importanţi, asociați cu afacerile  petroliere. Unii dintre ei au fost uciși cu brutalitate împreună cu soțiile și copiii minori.

Săptămâna trecută, multimilionarul Iuri Voronov a fost împușcat în vila sa dintr-o suburbie a oraşului St. Petersburg, acesta fiind al şaselea deces al unei persoane care are legături cu gigantul energetic Gazprom.

Citeşte şi Magnaţii energiei din Rusia continuă să moară în mod misterios. Un partener al Gazprom, multimilionar, a fost găsit plutind în piscină, împuşcat în cap