Marele secret al lui Putin, dezvăluit de soţia unui oligarh

Tatiana Forkina, soţia fondatorului companiei Euroset, Evgheni Cicivarkin, spune despre Putin că este un om paranoic şi răzbunător. Contesa Aleksandra Tolstoi, o rudă îndepărtată a celebrului scriitor rus Lev Tolstoi, vorbeşte despre brutalitatea unui om complexat.

01 iul. 2022, 17:06
Marele secret al lui Putin, dezvăluit de soţia unui oligarh

Sfârşitul lui Putin ar putea veni de unde se aşteaptă mai puţin. Lumea este în pericol din cauza unui om dispus să facă orice pentru a-şi atinge propriile scopuri meschine, au mărturisit, soţiile de oligarhi în cadrul unui documentar tv.

În cadrul documentarului „Secret of the Oligarch Wives”, soțiile oligarhilor și-au spus povestea și au mărturisit și anumite întâmplări în care atât ele, cât și soții lor s-au aflat în pericol.

„L-am întrebat ce urmează și mi-a spus… „Aș putea să fiu arestat sau ucis”, spune Marina Litvinenko, soția lui Aleksandr Litvinenko, fostul spion al lui Putin, ucis de acesta cu ceai cu poloniu.

Tatiana Forkina, soţia fondatorului companiei Euroset, Evgheni Cicivarkin, spune despre Putin că este un om paranoic şi răzbunător, care vede trădători la fiecare pas şi nu iartă nimic.

Volodimir Zelenski se bazează pe România. Președintele Ucrainei a făcut un anunț important, de ultimă oră, despre țara noastră
„Toate am venit dintr-o țară care nu avea nimic, noi nu aveam nimic și am avut totul. De câte ori vei face contract cu diavolul vei suporta consecințele”, a spus Tatiana Forkina.

Fondatorul a fost dat în judecată în anul 2005 pentru importuri de echipamente de telefonie mobilă. Acesta a renunțat la afacere și a fugit din Rusia. Încă din 2014, fostul oligarh avertiza Occidentul că riscă războaie multiple dacă nu îl opreşte pe Putin.

Contesa Aleksandra Tolstoi, o rudă îndepărtată a celebrului scriitor rus Lev Tolstoi, vorbeşte la rândul ei despre brutalitatea unui om complexat.

„Viața alături de un oligarh era tot ce ți-ai putea dori”, a spus contesa. Femeia a petrecut ani de zile alături de Serghei Pugaciov, cunoscut drept „Casierul lui Putin”, înainte de a cădea în dizgraţie.

Mircea Geoană, secretar general adjunct al NATO: „Marea Neagră rămâne o zonă foarte tensionată. Este important să asigurăm libertatea navigaţiei marine”
„Nu mi-a păsat de bani dar am fost atât de speriată pentru el”, mai spune Aleksandra. Femeile spun că Putin este dispus să facă orice pentru că este bolnav, lucru ţinut în secret la Kremlin.

„Să mă întorc acum în Rusia ar fi foarte trist pentru mine. Sunt milioane de oameni în tot globul care îi doresc moartea lui Putin”, a mai spus Tatiana.


loading...