Un nou accident mortal la Buzău. Alte patru persoane rănite

O femeie de 51 a murit și alte patru persoane – dintre care doi copii – au fost rănite în urme unui accident rutier petrecut joi după-amiaza la Cislău.

18 aug. 2022, 16:08
Un nou accident mortal la Buzău. Alte patru persoane rănite

O persoană a murit şi patru au fost rănite, joi, într-un accident pe DN 10, la Cislău, după ce două maşini s-au ciocnit şi una a fost proiectată într-un copac de pe marginea drumului, informează IPJ Buzău.

Conform Poliției, a fost vorba despre o coliziune între două autoturisme care se deplasau în aceeași direcție, Brașov către Buzău, la volanul cărora se aflau două șoferițe, una de 26 de ani, din București, respectiv de 53 de ani, din Siriu. În urma impactului una dintre mașini a fost proiectată într-un copac marginal.

Povestea dramatică a celor trei surori moarte în accidentul cumplit din Buzău. Daniela, Speranţa şi Magdalena aveau o relaţie specială

Accidentul s-a soldat cu decesul unei femei de 51 de ani, din Pănătău, pasageră în mașina șoferiței din București. De asemenea, în urma evenimentului rutier, alte patru persoane au fost rănite: doi copii în vârstă de 6 și 11 ani, din autoturismul șoferiței din București, respectiv a șoferiței din Siriu, și a unei pasagere a acesteia, în vârstă de 47 de ani. Răniții au fost preluați de ambulanță și transportați la spital.

Accident ca-n filme la Galaţi. O maşină a zburat peste un scuar după ce a lovit o bordură VIDEO