Un nou azil din Voluntari, aprobat pentru funcționare. Circ între Pandele și USR: „Azilele Groazei”: „Un exercițiu de imagine!”

Noi controverse în plin scandal, cu Florentin Pandele și Gabriela Firea în prim-plan: încă un azil de bătrâni a primit aprobarea de funcționare în Voluntari. 

27 iul. 2023, 08:54
Un nou azil din Voluntari, aprobat pentru funcționare. Circ între Pandele și USR: „Azilele Groazei”: „Un exercițiu de imagine!”

Consiliul Local din Voluntari a dat „undă verde” proiectului propus de primarul Florentin Pandele, de a construi un centru de zi de asistență și recuperare pentru persoane vârstnice. Aprobarea a fost dată miercuri, 26 iulie.

Reprezentanții USR susțin că au vrut să intre în Primărie, pentru a face scandal, dar Poliția Locală Voluntari și deputatul PSD Daniel Ghiță ar fi blocat accesul membrilor partidului parlamentar etichetat drept extremist, de adversarii politici.

USR încearcă „să se cațere” pe tragediile românilor

Între timp, se dau mari lupte de imagine între partidul #REZIST și Florentin Pandele.

„Putem ajunge în situaţia în care abuzatorii din trecut să fie cei care vor patrona acest azil nou!”, a declarat Ștefan Pălărie, de la USR.

„Nu este decât un exerciţiu cinic de imagine. De ieri până astăzi a fost propus acest proiect care să atribuie din banii cetăţenilor 24 de milioane de lei. Nu avem încă răspunsuri la cum s-a asigurat domnul Pandele că abuzurile care se petreceau au fost identificate, clarificate şi eliminate.

Mai mai mult decât atât, domnul Pandele ne spunea că nu are atribuţii. Primăria nu poate să facă lumină, iar astăzi suntem în situaţia în care, culmea, fără o curăţenie făcută în casă, se mai construieşte un azil, putând să ajungem în situaţia în care abuzatorii din trecut să fie cei care vor patrona acest azil nou”, a declarat Ştefan Pălărie.

Oficialii din PSD și USR se acuză reciproc de orchestrarea unor „exerciții de imagine”.

De curând, deputatul PSD Radu Cristescu a ieșit la atac. Acesta a acuzat USR-ul că încearcă „să se cațere” pe cadavrele românilor, pe modelul „Colectiv”, respectiv pe trageriile bătrânilor.