Un nou caz șocant! O tânără beată și drogată, la un pas să repete tragedia din 2 Mai. A provocat un carambol cu șase mașini în Slatina

Tragedia din stațiunea 2 Mai putea să se repete asta după ce o șoferiță în vârstă de 26 de ani, beată și drogată, a provocat un carambol cu șase mașini, în municipiul Slatina.

24 aug. 2023, 13:11
Un nou caz șocant! O tânără beată și drogată, la un pas să repete tragedia din 2 Mai. A provocat un carambol cu șase mașini în Slatina
Un nou caz șocant! O tânără beată și drogată, la un pas să repete tragedia din 2 Mai

Un nou caz șocant! O tânără beată și drogată, la un pas să repete tragedia din 2 Mai. La fel ca și beizadeaua drogată care i-a ucis pe Sebi și Roberta, studenții de la Geografie ce se aflau în vacanță cu prietenii lor, în stațiunea 2 Mai, tânăra a dat dovadă de o inconștiență crasă atunci când s-a urcat la volan sub influența alcoolului și a drogurilor.

Citește și EXCLUSIV| Tatăl Robertei, tânăra ucisă de beizadeaua drogată în 2 Mai, batjocorit de poliție. ”Știți programul nostru se cam termină, oricum veniți mâine”

Un nou caz șocant! O tânără beată și drogată, la un pas să repete tragedia din 2 Mai

Tânăra a făcut prăpăd pe o stradă din Slatina, unde a lovit nu mai puțin de șase mașini.

Datorită numărului mare de autoturisme lovite de drogata din Slatina, polițiștii s-au autosesizat, iar agenții sosiți la fața locului au avut parte de șoc atunci când au văzut că aceasta avea un comportament suspect.

Imediat, oamenii legii au testat-o pe tânăra care a ieșit pozitivă la numai puțin de trei substanțe interzise.

Femeia a fost dusă la spital pentru recoltarea probelor biologice, iar la scurt timp polițiștii i-au deschis un dosar penal.

”Vorbim despre o nouă persoană care a dat dovadă de inconștiență la volan, iar de această dată, totul s-a întâmplat în municipiul Slatina. mai exact, o tânără șoferiță a lovit nu mai puțin de șase mașini parcate pe o stradă din oraș. Iar pentru că vorbim despre un număr foarte mare de mașini implicate, polițiștii s-au autosesizat, în acest caz. oamenii legii au mers la fața locului, acolo, unde au avut parte de o descoperire incredibilă, am putea spune. Tânăra de 26 de ani avea un comportament suspect, motiv pentru acre au decis să o testeze. Aceasta avea însă, o alcoolemie uriașă de 0,85 alcool pur în aerul expirat, dar a avut și un rezultat pozitiv pentru numai puțin de trei substanțe interzise MDMA, dar și chetamină. Imediat după, conform procedurii, șoferița a fost dusă la spital pentru recoltarea de probe biologice. Din fericire, dezastrul care l-a produs pe străzi nu s-a lăsat și cu victime omenești, însă pentru inconștiența de care a dat dovadă, s-a ales cu dosar penal”, a declarat Iulia Ruxanda, reporter România TV.

Citește și EXCLUSIV| Preotul care a condus-o pe ultimul drum pe Roberta, fata ucisă de beizadeaua drogată în 2 Mai, sfâșiat de durere. ”Fata nu a fost de vină, dacă diavolul a intrat în acel copilaș”