Un nou cutremur în Antene! Cine mai părăsește stația după celebrii bucătari. Conducerea nu mai iartă audiențele proaste

Trustul de televiziune Intact suferă schimbări radicale. După ce cei trei celebrii bucătari au decis că este momentul să se retragă din luminile reflectoarelor, alte două vedete vor fi trimise la plimbare din cauza rezultatelor slabe.

27 nov. 2023, 13:48
Un nou cutremur în Antene! Cine mai părăsește stația după celebrii bucătari. Conducerea nu mai iartă audiențele proaste
Un nou cutremur în Antene! Cine mai părăsește stația după celebrii bucătari. Conducerea nu mai iartă audiențele proaste

Nou cutremur în Antene! Din cauza audiențelor scăzute, conducerea trimite oameni acasă pe bandă rulantă. De această dată se fac restructurări în cadrul Antena Stars. Noua conducere ia în calcul eliminarea din schemă a emisiunii matinale prezentată de Dima Trofim și Alexia Țalavutis. Și formatelor tuturor jurnalelor de știri sunt discutate în cadrul ședințelor interne, ceea ce înseamnă că trebuie să ne așteptăm la schimbări vizibile în ceea ce privește postul tv.

Citește și: Antena 1 vrea să-i oblige pe cei trei “Chefi la cuțite” în instanță să revină cu forța la emisiune. Ce cer avocații trustului de la cei trei bucătari. Nu mai vor daune materiale, vor reluarea filmărilor și a emisiunii

Încă o emisiune dispare din Antene

Demisia recentă a lui Cristian Ionescu, director Antena Stars încă din anul 2013, n-a rămas fără urmări. Noua conducere încearcă să facă față prin toate forțele scăderilor abrupte în ceea ce privește audiențele, chiar dacă asta înseamnă ca unii oameni să plece acasă. Ideea potrivit căreia emisiunea prezentată de Dima Trofim și Alexia Țalavutis, de luni până vineri, de la ora 08:00, reprezintă o risipă de resurse și nu aduce rezultate satisfăcătoare conducerii este de mai mult timp pusă în discuție, iar acum s-ar părea că decizia se apropie de final.

Pe lângă acest lucru, noii șefi din Antene analizează constant ce funcționează și ce nu în jurnalele de știri, totul pentru a aduce îmbunătățiri. Se pregătește o modificare a formatelor, iar prezentatoarelor le sunt examinate prestațiile. În caz că nu se ridică la așteptările noii conduceri, și acestea vor fi înlocuite sau chiar eliminate din televiziune.

Cristian Ionescu și-a dat demisia după 10 ani din motive personale. Funcția sa a fost ocupată de Elena Savu Răchițeanu, având și ea la rândul său o vastă experiență în trustul Intact.

„Pe 28 septembrie mi-am depus demisia din funcția de director Antena Stars. Am convenit cu managementul companiei să nu comunicăm nimic, până la găsirea unui înlocuitor. Acest lucru s-a întâmplat. Este o pozitie importantă în companie și facem lucrurile, până la capăt, cu responsabilitate, așa cum am făcut totul în cei aproape 30 de ani, de când ocup diverse poziții în Antena Group. Am plecat din motive personale, mai multe nu vreau să comentez”, a declarat, pentru CANCAN.RO, Cristian Ionescu.

Citește și: „Fiul risipitor” se întoarce la Antena 1! Cine este vedeta care revine la trustul pe care l-a trădat pentru Pro TV