Un nou deces a avut loc. MONICA POP a făcut anunţul trist. „A murit”

Medicul Monica Pop are un mesaj dur pentru cei care se opun vaccinării. Unii copii mor din cauza rujeolei, iar mulţi dintre părinţi se opun vaccinării.

17 dec. 2016, 09:27
Un nou deces a avut loc. MONICA POP a făcut anunţul trist. „A murit”

Medicul oftalmolog este revoltat din această cauză şi a postat un mesaj dur. „Aflam cu stupoare şi durere ca a murit al 7-lea copil cu rujeolă! E secret? De ce nu s-a spus nimic? Câţi mai trebuie să moară? Se simt bine şi dorm liniştiţi cei care se opun vaccinării?! 7 (şapte) copii decedaţi de rujeolă! În România secolului 21! Şi 1500 de cazuri până acum!”, a scris pe pagina ei de Facebook Monica Pop.

Citeşte şi MS: Numărul deceselor provocate de rujeolă a ajuns la 8. S-au luat măsuri pentru limitarea extinderii epidemiei

Drama Monicăi Pop a început, în urmă cu trei ani, cu dureri de stomac. A urmat o peritonită care a condus către depistarea unor probleme mult mai grave. Împinsă de la spate de prietena ei, actriţa Carmen Tănase, Monica Pop a continuat investigaţiile, nebănuind ce urmează. Abia la un alt control, după o lună de zile, s-a descoperit o stenoză digestivă şi de aici mai departe s-a văzut că era mai mult decât atât.

Citeşte şi Un copil ar fi murit din cauza rujeolei, în Craiova. Direcţia pentru Protecţia Copilului face verificări

Diagnosticul a îngenunchiat-o pe aceasta, însă după ce s-a remontat, a început lupta cu boala şi a învins-o. Şi asta până în urmă cu câteva luni când boala a recidivat, iar în luna martie medicul a fost supus unei noi intervenţii chirurgicale de care au ştiut doar prietenii apropiaţi.