Anna Lesko o pune la zid pe Andreea Bălan: „Este dezechilibrată foarte mult. Ea crede că toată lumea profită”

George Burcea a fost subiect de discuţie între două concurente de la Ferma. Viviana și Anna Lesko au deschis o discuție destul de seriosă despre George Burcea și fosta lui soție, Andreea Bălan.

RomaniaTV.net
17 sept. 2020, 05:11

 Prima care a deschis subiectul a fost Viviana: „Mie îmi place de George, este un tip foarte ok și chiar asta vorbeam astăzi cu el, că s-a mediatizat tot scandalul, nu eram de partea lui. Toate erau împotriva lui.

Citeşte şi: Ferma 2020. Octavian Ciovică, pupat de Anna Lesko. Anna: „Mi-e milă!”

Mai departe, Anna Lesko a ținut și ea să explice situația, din punctul ei de vedere: „Ce s-a mediatizat vine din partea ei. Nu o cunosc nici pe ea foarte bine, am vorbit de două ori în viață. Dar, băi, nu-ți speli rufele în public. Artistul este artist, noi nu trebuie să povestim oamenilor cu atâta patos și să cerșim atât de tare empatia asta. Din toate chestiile astea rezultă că este dezechilibrată foarte mult, dar mult de tot la nivel emoțional.

Eu nu cred nicio secundă că George a stat cu Andreea sau a făcut deciziile importante pentru că a vrut să profite de pe urma micuței. Nici vorbă! Asta este ceva în capul ei! Oricum ea crede că toată lumea profită.

Elena şi Anisia au intrat la duel

O nouă săptămână, un nou duel la Ferma. Andrei Stoica, fermierul-şef a decis că dintre Ana-Maria Ababei și Elena Chiriac, cea care trebuie să meargă la duelul de eliminare să fie Elena, explicând că nu s-a implicat la fel de mult precum Ana-Maria.

 

Elena a trebuit să-și aleagă oponentul și a decis să se dueleze cu Anisia Gafton, pe care o consideră slabă și fricoasă. Joi vom afla cine merită cu adevărat să rămână, după proba pe care o vor avea.

Sunt foarte determinată, nu cred că este cazul sau timpul ca eu să plec din Ferma. Anisia n-are răbdare şi era c***ă pe ea, când trebuia să aleg. Nu ştiu exact ce ne aşteaptă, dar cred că voi face faţă, orice ar fi. Adversara mea este minunată, dar nu cred că este cea mai puternică la capitolul duel„, a declarat Elena.

Ea este bună pe forţă, dar şi eu sunt, însă aleg îndemânare şi noroc„, a spus Anisia.