Un nou Iisus Hristos se va naşte în câteva luni în Marea Piramidă din Giza. Detalii pline de mister oferite de o celebră clarvăzătoare

De aproape 2.000 de ani oamenii aşteaptă a doua venire a lui Iisus Hristos, iar în ultimele secole fiecare generaţie a avut clarvăzătorii ei care au prevestit sosirea Mântuitorului. Clarvăzătoarea bulgară Dimitrinka Staikova, una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare europene ale momentului, a avut recent o viziune în care al doilea Iisus se va naşte anul acesta sau la începutul anului viitor.

26 apr. 2020, 09:17
Un nou Iisus Hristos se va naşte în câteva luni în Marea Piramidă din Giza. Detalii pline de mister oferite de o celebră clarvăzătoare

Dimitrinka Staikova şi-a căpătat notorietate şi credibilitate în timp, 94 dintre predicţiile sale împlinindu-se în 2019/2020, de la erupţia vulcanului Popocatepetl, la explozia care a rănit turişti lângă piramide, în Egipt, până la „vizita” neaşteptată la spital a lui Donald Trump, în luna noiembrie, din cauza unor probleme de sănătate.

Citeşte şi S-a descoperit cum au fost construite piramidele din Egipt. Incredibilul sistem prin care au fost deplasate blocurile masive din piatră

Ultima viziune a clarvăzătoarei bulgare surprinde prin acurateţea amănuntelor, iar finalitatea este naşterea celui de-al doilea Iisus. Întreaga acţiune se întâmplă în interiorul Piramidei lui Keops, marea piramidă de la Gizeh. „Într-o cameră mare văd cinci bărbaţi aflaţi în hibernare (dormind), iar lângă capetele lor se află un dispozitiv mare, ca o cutie, şi la care le sunt conectate capetele. Mai sunt încă doi bărbați care stau în poziție, verticală în vase.

Ultima persoană din încăpere este o femeie cu părul lung. Fața ei are o culoare închisă, dar nu neagră, iar ochii sunt ușor oblici (o combinaţie între tipul de ochi asiatici și arabi). În interiorul ei sunt active hipofiza și uterul ca glande care acționează activ, cu multă bioelectricitate. Arată ca un experiment genetic cu făt (embrion)„, spune clarvăzătoarea.

Citeşte şi Avionul ucrainean a fost doborât pentru a ucide o femeie spion care se afla la bord. Informaţii halucinante oferite de o clarvăzătoare

În continuare, ea face referire la alte două persoane din Marea Piramidă. „Nu le aud ce vorbesc, scot doar ceva sunete din gât. Posedă tehnologii foarte înalte și trăiesc în subteran. Mişcarea persoanei mai slabe este ca un fel de teleportare. Văd că există cărți în fața lor – cărți cu fotografii – ca şi cărțile de joc, dar mai mari, cu imagini cu locuri și oameni. Unul din locuri este un castel din Franța, apoi văd o criptă (subterană) din Germania, văd și Polul Sud. Hrana este compusă din sânge şi un amestec galben vâscos – alimente lichide. Nu poate sta la soare. Nu este diferit de oamenii obişnuiţi, cu excepţia dinţilor, a maxilarului şi a superputerilor. Când citește, vede în fața ochilor evenimentele la fel ca pe un monitor.

Posedă o tehnologie de deplasare prin aer, dar nu o folosesc. Comunică în aer cu fiinţe asemănătoare lor și le așteaptă din nou să fie vizitaţi. Au avut deja o vizită recentă din nord-est. Se are în vedere o intervenție chirurgicală legată de femeie și o genă va renaște, în 11 sau 12 luni. Anii 2020 și 2021 sunt decisivi pentru experiment. Un nou Hristos se va naște și este de așteptat să trăiască mult timp sub pământ, dar va fi Noul Lider Religios al Lumii„, anunţă clarvăzătoarea bulgară.