Un nou scandal din seria „Azilele Groazei” cutremură România! O femeie a murit de frig! Temperatura corporală era de 28 de grade

Caz șocant în România! Un nou episod din seria „Azilele Groazei” i-a șocat pe români. O femeie s-a stins din viața într-un astfel de centru din cauza frigului.

14 dec. 2023, 14:26
Un nou scandal din seria „Azilele Groazei” cutremură România! O femeie a murit de frig! Temperatura corporală era de 28 de grade
Un nou scandal din seria „Azilele Groazei” cutremură România! O femeie a murit de frig! Temperatura corporală era de 28 de grade

O tragică întâmplare a avut loc într-un centru pentru vârstnici din localitatea Mereni, județul Dâmbovița, unde o femeie în vârstă de 88 de ani și-a găsit sfârșitul în condiții de frig extrem. Bătrâna, internată în acest cămin pentru persoane în vârstă, a decedat la spitalul județean din Târgoviște, la care a fost transportată cu o ambulanță solicitată de personalul azilului.

Citește și: Caz șocant în Galați! O femeie a fost înjunghiată de propriul soț, după ce s-au luat la ceartă

Conform certificatului medico-legal, cauza decesului a fost identificată drept un șoc hipotermic, iar medicii care au preluat-o pe pacientă au indicat o temperatură corporală extrem de scăzută, în jur de 28 de grade Celsius. Autoritățile locale, în colaborare cu poliția, sunt acum angrenate în eforturi pentru a stabili circumstanțele exacte în care a survenit tragicul eveniment și pentru a determina locul unde femeia a fost expusă temperaturilor extreme.

Azilul din Mereni, construit inițial de primărie și ulterior concesionat unei organizații private, este acum în centrul atenției, iar șeful centrului a fost solicitat să ofere explicații cu privire la această situație tragică. Deși acesta nu se afla în incinta azilului în momentul producerii tragediei, el infirmă ipoteza că bătrâna ar fi fost expusă frigului în interiorul clădirii, susținând că este posibil ca mașina de salvare să nu fi fost încălzită adecvat.

Cu toate acestea, membrii echipajului de ambulanță contrazic această afirmație, subliniind că distanța relativ mică dintre Mereni și Târgoviște (42 de kilometri) nu ar fi permis apariția unui șoc hipotermic pe parcursul unei deplasări atât de scurte. Familie victimei adaugă la această dezbatere, afirmând că înainte de incident, femeia se bucura de o sănătate bună, având capacitatea de a se deplasa și hrăni singură. În lumina acestor informații, poliția desfășoară anchete amănunțite pentru a clarifica întregul context al evenimentelor și a aduce lumină asupra cauzelor care au condus la această tragedie.

Citește și: Lena Horvath a scăpat de 61 de kilograme, după ce ajunsese la 118. Acum a plecat să-și etaleze trupul pe plajele din Africa: „Sunt o femeie după care întoarce lumea capul”