Un nou scandal la Australian Open, Bernard Tomic i-a atacat pe organizatori în mijlocul meciului: „Cu siguranţă în două zile voi fi testat pozitiv cu Covid!” VIDEO

Bernard Tomic este cunoscut drept unul dintre cei mai problematici jucători din circuitul ATP. De mai multe ori de-a lungul carierei a făcut declarații incendiare sau scandal pe teren, lucru care s-a întâmplat şi luni noapte, în calificările de la Australian Open.

11 ian. 2022, 08:53
Un nou scandal la Australian Open, Bernard Tomic i-a atacat pe organizatori în mijlocul meciului: „Cu siguranţă în două zile voi fi testat pozitiv cu Covid!” VIDEO

În încercarea de a se califica pe tabloul principal al primului Grand Slam al sezonului, Australian Open, Bernard Tomic a avut o declarație considerată cel puţin ciudată în mijlocul meciului cu rusul Roman Safiulin, pe care avea să-l piardă ulterior cu 0-2 la seturi (1-6, 4-6).

La începutul setului secund, în pauza dintre game-urile trei şi patru, Tomic i s-a adresat arbitrului: „Sunt sigur că în două zile voi fi testat pozitiv cu coronavirus, îţi zic de pe acum. Îți voi cumpăra cina dacă nu voi fi testat pozitiv, dar dacă o să am coronavirus tu o să mă inviti la cină! Nu pot să cred că nimeni nu este testat la turneul ăsta. Nu există teste PCR oficiale„.

Citeşte şi Novak Djokovic s-a antrenat la Melbourne şi a transmis un mesaj puternic: „În ciuda tuturor, vreau să joc la Australian Open”

Video cu reacţia lui Tomic:

Tomic nu s-a oprit însă aici, ci a continuat să-i critice pe organizatori. „Nu pot să cred că testează niciodată. Le permit jucătorilor să vină pe teren după ce au făcut teste rapide în camere. Fără testare PCR, fără nimic„, a mai spus jucătorul australian.

Citeşte şi EXCLUSIV | Victor Ciutacu, reacţie – fulger în scandalul lui Novak Djokovic. „Instanţa a decis că decizia Guvernului australian e una abuzivă. I-au anulat unilateral viza. Nu ştiu dacă e încă meci”