BURLACITA 2015: Daniela Crudu îşi caută un partener. Află detalii picante din spatele camerelor de filmat

BURLACITA 2015: Plină de energie, seducătoare și mereu cu zâmbetul pe buze, Daniela Crudu are parte de proiectul la care a visat întotdeauna. Noul sezon al reality show-ului marca Antena 1, "Burlăciţa" s-a filmat în Italia şi va avea premiera astăzi, 9 septembrie începând cu ora 20.30.

RomaniaTV.net
09 sept. 2015, 11:32
BURLACITA 2015: Daniela Crudu îşi caută un partener. Află detalii picante din spatele camerelor de filmat

BURLACITA 2015: Recent, Daniela Crudu a vorbit despre experiența din cadrul show-ului „Burlăcița”, în premieră pentru cei de la A1.ro.

„A fost cea mai frumoasă experienţă pe care am avut-o în televiziune. Nu o să uit niciodată ce am trăit în Italia alături de băieţi. Să fiu eu personajul principal între atâţia băieţi, să fiu alintată şi adorată!

Au fost tot felul de probe, am vrut să ştiu exact de ce au venit în emisiune. Sinceritatea e foarte importantă pentru mine şi chiar am vrut să ştiu de ce au venit acolo. Am vrut să fiu convinsă că mă plac cu adevărat şi că sunt o partidă bună pentru mine. A fost o experienţă reală 100 %, chiar îmi doream să rămân cu cineva şi am avut de unde să aleg.

I-aş sta alături şi la bine şi la rău, cum am şi demonstrat până acum. Regret uneori timpul pe care l-am pierdut, nimic altceva”, a declarat Daniela Crudu.

Citeşte şi  Daniela Crudu, momente de groază în cameră: „M-am luptat cu el. Am aruncat cu telefonul…”