Un nou site sportiv se pregăteşte de lansare pe piaţa media din România. Director editorial este un fost redactor şef la Cancan, iar investitor este omul de afaceri cu legături atât cu Steaua, cât şi cu FCSB

Săptămâna viitoare va avea loc lansarea unui nou site dedicat sportului, finanţat de familia Apreutese, ce deţine o companie cu activităţi de transport, care finanţează Steaua şi a discutat şi cumpărarea FCSB.

09 iun. 2023, 11:17
Un nou site sportiv se pregăteşte de lansare pe piaţa media din România. Director editorial este un fost redactor şef la Cancan, iar investitor este omul de afaceri cu legături atât cu Steaua, cât şi cu FCSB

Site-ul sportiv Iamsport, va fi condus în plan editorial de fostul jurnalist de la Gsp şi apoi Prosport, Victor Vrînceanu, care între timp a mai fost şi redactor şef la Cancan. De asemenea, Vrînceanu mai este cunoscut şi pentru scurta căsnicie cu Andreea Antonescu, în timpul căreia cei doi au devenit părinţii unei fetiţe, înainte să-şi anunţe despărţirea.

Valentin Vrabie, fost coordonator editorial al orangesport.ro va fi redactor-şef al noii publicaţii sportive.

Printre jurnaliştii care vor scrie la iamsport sunt: Decebal Rădulescu, Ştefan Beldie, Dan Ştefănescu şi Dumitru Graur.

Partea de social media şi strategii pentru trafic va fi, din poziţia de Digital Coordinator, responsabilitatea lui Ciprian Poloni, fost coordonator al departamentului online Prima Sport şi project manager PrimaPlay.ro.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, noul site iamsport este deţinut, în proporţie de 80%, de familia Loredana şi Simion Apreutese, care deţine grupul Internaţional Alexander Holding.

Internaţional Alexander Holding are ca obiect de activitate principal transporturile. În 2022, cifra de afaceri a grupului a fost de 280 de milioane de euro, după cum declarau chiar acţionarii pentru Ziarul Financiar.

Citeşte şi: Dorel Vişan pune degetul pe problema Superligii: „Aduc jucători din Tanganyika. Invazia asta de străini deranjează”

Numele lui Simion Apreutese nu este străin de zona sportivă. În urmă cu o lună, la începutul lui mai 2023, Gigi Becali dezvăluia că a negociat cu omul de afaceri o eventuală vânzare a FCSB.

Totodată, Simion Apreutese, prin grupul Alexander Holding, apare şi ca finanţator al CSA Steaua şi ar dori fuzionarea celor două echipe (Steaua şi FCSB), scria Gazeta Sporturilor.

Celelalte 20 de procente din site-ul sportiv sunt deţinute de Victor Vrînceanu. În luna ianuarie a acestui an, Victor Vrînceanu îşi dădea demisia de la conducerea Cancan.ro, publicaţie din grupul Gândul, deţinut de Radu Budeanu. El era şi realizatorul ProSport Live.

„Lucrez, pe hârtie, la un proiect antreprenorial care va vedea lumina zilei foarte curând”, declara Victor Vrînceanu, la vremea respectivă.

Citeşte şi: Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 9 iunie: Semifinalele de la Roland Garros, cheia succesului de astăzi!