Un octogenar francez a fost împuşcat în timpul unei partide de vânătoare de mistreţi VIDEO

Un francez de 78 de ani a fost împuşcat în timp ce vâna mistreţi împreună cu alţi vânători. Nu se ştie cum un glonţ a ajuns în abdomenul bărbatului. Poliţiştii din Arad au deschis o anchetă pentru a elucida cauzele în care a fost împuşcat bărbatul.

RomaniaTV.net
07 dec. 2012, 08:16
Un octogenar francez a fost împuşcat în timpul unei partide de vânătoare de mistreţi VIDEO

Francezul a venit în ţară în urmă cu două zile, împreună cu alţi 7 vânători. Ei au mers la o partidă de vânătoare autorizată în pădurile de lângă Bârzava. La un moment dat însă bărbatul s-a trezit cu un glonte în abdomen. Colegii i-au acordat primul ajutor şi au sunat la 112. Bărbatul a fost preluat de un echipaj Smurd şi transportat la spital.

„Nu ştiu cine m-a împuşcat. Se poate să fie un accident. Sunt bine” aspus cetăţeanul francez de pe targa care îl transporta la investigaţiile medicale.

„Prezintă o plagă transfixiantă hemotorace drept. Este stabil hemodinamic. Urmează să fie investigat” a spus Mircea Răduţiu, medic UPU.

În urma primelor verificări, anchetatorii merg pe varianta că glonţul care l-a rănit pe vânător ar fi ricoşat. Asta pentru că vănătorii erau în linie şi teoretic nu ar fi avut cum să se rănească unul pe celalalt.