Un olandez, tată de profesie, a făcut 82 de copii în 9 ani

Un olandez a pus pe picioare o afacere prin care le ajută pe femeile care doresc să devină mame, dar nu şi-au găsit un partener, să rămână însărcinate. Olandezul, în vârstă de 42 de ani, a lansat serviciul de făcut copii acum 9 ani, timp în care a făcut 82 de copii.

RomaniaTV.net
17 apr. 2012, 07:32
Un olandez, tată de profesie, a făcut 82 de copii în 9 ani

Bărbatul a făcut sex, în medie, cu 15 femei pe lună, potrivit Dailymail. Ed Houben era încă virgin la 34 de ani. El a început să găsească femei care doresc să rămână însărcinate prin site-ul german Spermaspender.de.

Sistemul e simplu: Ed Houben aşteaptă de obicei ca femeile să vină direct la el acasă în Maastricht, dar face excepţii pentru femeile care îi plătesc drumul şi cazarea.

Bărbatul a devenit astfel tată a 45 de fete şi 35 de băieţi în nouă ani. Două dintre mame nu au vrut să-i spună sexul copilului lor. Copiii sunt răspândiţi prin toată lumea: Germania, Olanda, Italia, Spania, Belgia, Franţa şi Noua Zeelandă.

Ed a spus că ideea i-a venit după ce a donat spermă la mai multe clinici locale şi a aflat că există o piaţă destul largă pentru procreerea „pe calea naturală”.

Singura condiţie pentru „serviciile” pe care le oferă Ed este ca viitoarele mămici să semneze un act notarial prin care se angajează să nu-i ceară pensie alimentară.

Toate femeile trebuie să prezinte dovezi medicale conform cărora nu au nicio boală şi nu consumă droguri.