Un om de afaceri italian le-a oferit angajaților săi o vacanță în Caraibe: „Nu e o cheltuială în plus, ci o investiție”

Un om de afaceri italian le-a oferit tuturor angajaților săi o vacanță în Caraibe. Le-a spus că acest gest este, de fapt, o investiție.

25 oct. 2023, 15:33
Un om de afaceri italian le-a oferit angajaților săi o vacanță în Caraibe: „Nu e o cheltuială în plus, ci o investiție”
Un om de afaceri italian le-a oferit angajaților o vacanță în Caraibe

Ernesto Castiglioni, un om de afaceri italian, în vârstă de 76 de ani, și soția sa, Patrizia Paganini, au dorit să recompenseze 27 de angajați care au fost devotați companiei lor timp de ani de zile.

Citește și: Ce mesaj le-a transmis Delia fanilor după ultima vacanță: „Nu vă duceți la munte, mergeți unde vreți, în cluburi, la mall”

Angajații vor pleca sâmbătă, 28 octombrie, și vor putea să-și ia câte un însoțitor, cu destinația Santo Domingo. Ei vor sta o săptămână într-o unitate all-inclusive, plătită în întregime de companie.

Ernesto Castiglione a declarat pentru Corriere della Sera că pentru el nu este o vacanță sau o cheltuială extra, ci o investiție.

„Nu este o cheltuială, ci o investiție pentru angajații mei. Scopul este de a face munca mai plăcută, astfel încât să fim cu toții mai mulțumiți”, a explicat omul de afaceri italian.

Citește și: Taxă în plus pentru românii care pleacă în vacanță în Italia. Pentru ce vor trebui să dea până la 40 de euro pe zi mai mult

Pentru a-i mulțumi, angajații i-au răspuns cu o scrisoare care le-a emoționat profund pe antreprenor. Nu este prima dată când Ernesto și familia sa decis să îi recompenseze pe angajați. În anii precedenți, destinațiile au fost Egipt și Thailanda.