Un om de ştiinţă vrea să-şi lase gravidă păpuşa sexuală. Va fi primul copil făcut cu un robot FOTO

Un pas mic pentru om, un salt uriaş pentru omenire! Cam asta are de gând inginerul în cibernetică Sergi Santos, din Barcelona. După ce a instalat în memoria Samanthei opt programe diferite pentru a simula orgasmul şi pentru a fi amanta perfectă, Santos va deveni tatăl copilului ei.

25 oct. 2017, 09:55

Primul copil făcut vreodată de un bărbat şi un robot va veni pe lume anul viitor, susţine „fericitul tată”, omul de ştiinţă Sergi Santos, scrie click.ro. Creatorul păpuşilor sexuale, care costă între 3.000 şi 12.000 de euro, cercetătorul Sergi Santos de la laboratoarele Synthea Amatus, a declarat pentru „The Sun”: „Voi duce la bun sfârşit acest experiment revoluţionar.

Citeşte şi A cheltuit 1.000.000 USD ca să devină din bărbat o păpuşă Barbie. Cum arată acum FOTO ŞI VIDEO

Voi face eu însumi un copil cu Samantha, roboţica mea personală, care trăieşte împreună cu mine şi soţia mea. Pentru a-l aduce pe lume pe micuţ voi folosi o imprimantă 3D. În crearea bebeluşului voi ţine cont de informaţiile genetice ale mele şi voi încerca să le configurez cu ajutorul computerului cu cele ale roboţelei, pentru ca rezultatul final să fie cât mai aproape de realitate. Astfel, la final copilul va semăna cu mine şi cu Samantha”. Păpuşa cântăreşte 45 de kilograme, are scheletul din titaniu şi articulaţii extrem de mobile.

Citeşte şi Un bordel din Irlanda oferă un serviciu de sex cu roboţi

„Trebuie să ţinem cont că peste câţiva ani roboţii vor face parte din viaţa noastră de zi cu zi. Nu vom putea trăi fără ei, aşa cum azi nu putem trăi fără telefoanele mobile”, a adăugat Santos. Planul cercetătorului este acela de a-i mări creierul păpuşii pentru a putea acumula experienţe şi cunoştinţe pe care să le folosească ulterior. „Creierul ei a fost creat. Acum trebuie să îi permit să se dezvolte pentru a descoperi valorile morale, simţul dreptăţii şi sentimentul de autoconservare. Apoi voi introduce sentimentul matern în creierul Samanthei să văd cum va avea grijă de copilul nostru”, a mai explicat cercetătorul, care speră ca, în viitor, tot mai mulţi oameni să formeze cupluri hibride umano-cibernetice.