A cheltuit 1.000.000 USD ca să devină din bărbat o păpuşă Barbie. Cum arată acum FOTO ŞI VIDEO

Nikki Exotika, un transsexual din Hoboken (New Jersey), şi-a operat aproape fiecare bucăţică din corp pentru a arăta ca o păpuşă din plastic.

RomaniaTV.net
19 oct. 2017, 17:57

Nikki Exotika era obsedată de a fi perfectă, astfel că şi-a făcut şase intervenţii chirurgicale la nas, la nivelul părului, la ochi, implanturi mamare, botox şi alte procedee scumpe. Aceasta a declarat că încă de la vârsta de doi ani a simţit că este diferită şi chiar dacă pe atunci era băieţel, se machia şi îşi dădea unghiile tot timpul cu ojă.

Barbie de România îşi caută iubit, sfătuită chiar de părinţii ei. „Eu vreau totul sau nimic”

„Totul a fost plătit, nu regret nimic! Când călătoresc undeva, lumea se uită la mine și zice, ‘wow, uită-te la corpul ei, arată ca o Barbie’ și întotdeauna vrea să facă poze cu mine. Când merg pe stradă cu părul meu legat într-o coadă lungă, cu ruj roz, cu nuanțe, cu blugi rupţi, fetele spun, ‘Doamne, arăți ca și Barbie!’ şi așa știu că mi s-a îndeplinit visul”, a spus Nikki Exotika.

La vârsta de patru ani a devenit obsedată de păpuşa Barbie şi nu a scăpat de acest sentiment nici acum, la 35 de ani. Mai nou, Nikki vrea să-și permită să-şi cumpere un BMW, pe care să-l vopsească roz, şi să îşi caute un Ken în viaţa reală, pentru a începe o relaţie: „Sunt încă optimistă în privinţa relațiilor şi sper că într-o zi îl voi găsi pe Ken. Căut un om musculos, înalt, super fierbinte și drept. Îmi plac tatuajele și băieții drăguți care arată ca Ken Doll”.