Un oraș din Hunedoara a rămas fără curent electric şi fără căldură, la temperaturi sub zero grade Celsius. „Îşi bat joc de noi!”

Peste 12.000 mii de oameni din Călan, Hunedoara, au rămas fără curent electric, iar cei mai mulţi dintre ei şi fără căldură, la temperaturi sub limita îngheţului, pentru că centralele termice nu au mai putut funcţiona.

29 nov. 2022, 09:47
Un oraș din Hunedoara a rămas fără curent electric şi fără căldură, la temperaturi sub zero grade Celsius. „Îşi bat joc de noi!”
Un oraș din Hunedoara a rămas fără curent electric şi fără căldură, la temperaturi sub 0 grade Celsius. "Îşi bat joc de noi!"

Un oraș din Hunedoara a rămas fără curent electric şi fără căldură, la temperaturi sub 0 grade Celsius. Totul s-a întâmplat după o avarie la reţeaua de electricitate, care a lăsat întregul oraş în beznă. „Îşi bat joc de noi! De o oră şi jumătate se aprinde becul, se stinge becul, se aprinde becul, se stinge becul. Când e ceva defect să o oprească de tot, nu ardem aparatele la oameni. Poate suntem şi noi ca moldovenii în blackout şi nu ne spune nimeni”, a declarat un locuitor din Călan pentru Observator.

Citeşte şi: Imagini dramatice din Herson! Ruşii au plecat, dar a venit iarna cruntă! Fără curent, fără apă şi fără caldură, sunt condamnaţi la moarte! Se anunţă -30 de grade noaptea!

Cel mai mult de suferit au avut cei cu centrale termice, care au rămas şi fără căldură, nu doar fără curent electric. De asemenea, interfoanele nu au mai funcţionat şi oamenii au fost nevoiţi să aştepte în faţa blocului  pentru ca cineva să le deschidă uşa!

Citeşte şi: EXCLUSIV Fuego a prins la Chişinău pana de curent din Republica Moldova. „A fost un calvar, totul a fost blocat!” VIDEO

„E pericol total! Tot ce prinde în priză… atâtea porniri, opriri, vă daţi seama. Ce să facem, stăm pe stradă că nu pot să nici să intru în casă că nu merge interfonul.  Furnizorul de energie electrică susţine că este vorba de o avarie, însă nu una pe care să o poată remedia foarte repede. Aşa că oamenii au rămas pe întuneric şi în frig întreaga noapte”, a mai spus un localnic.