Un oraş întreg, fără apă potabilă din cauza unei defecţiuni

Publicat: Duminică, 19 Februarie 2017 14:57 // Actualizat: Duminică, 19 Februarie 2017 15:18 // Sursa: romaniatv.net

Alimentarea cu apă potabilă a fost sistată duminică în municipiul Sebeș, al treilea oraș ca număr de locuitori din Alba, în urma unei defecțiuni apărute pe strada Dorobanți, unde a fost constatată o fisură la îmbinarea unei vane și conducta de azbociment.

''La fața locului s-au deplasat echipele de intervenție ale APA CTTA Sebeș și ale Serviciului Public Administrarea Patrimoniului, care au constatat o fisură la îmbinarea între vana montată la începutul lunii noiembrie, atunci când a fost consemnată o altă defecțiune majoră pe strada Dorobanți, și conducta de azbociment învechită (care prezintă un risc permanent). Pentru a facilita intervenția, a fost necesară dispunerea măsurii de oprire a alimentării cu apă, iar aceasta afectează, încă o dată, întregul oraș'', se menționează într-un comunicat transmis AGERPRES de Primărie.

Conform directorului sucursalei APA CTTA Sebeș, Radu Șerbănescu, se încearcă remedierea defecțiunii.

Primarul municipiului Sebeș, Dorin Nistor, cere scuze pe această cale tuturor cetățenilor pentru situația de disconfort generată de infrastructura de alimentare cu apă învechită pe care orașul o are în acest moment.

''Vă reamintim că administrația publică locală, prin primarul Dorin Nistor, susține necesitatea realizării unui studiu privind Modelarea hidraulică a municipiului Sebeș, precum și necesitatea unei investiții majore pentru înlocuirea rețelelor de apă, canalizare și ape pluviale pe întreaga rază administrativ-teritorială a municipiului Sebeș. Va fi un grafic de investiții pe o perioadă extinsă'', mai precizează sursa citată.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8582
RON
21 Sep
noapte 12 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H