Un obiect neindetificat a apărut pe cer, în Marea Britanie. Oamenii spun că e un OZN VIDEO

O familie din Marea Britanie a fost martoră la apariţia unui obiect neidentificat pe cerul nopţii. Oamenii cred că ar fi vorba de un OZN care a petrecut patru ore deasupra unui orăşel din Scoţia.

RomaniaTV.net
19 oct. 2012, 17:25
Un obiect neindetificat a apărut pe cer, în Marea Britanie. Oamenii spun că e un OZN VIDEO

Morag Ritchie, în vârstă de 50 de ani, a fost trezită în timpul nopţii de mai multe lumini de pe cer, aflate deasupra casei sale din Scoţia. Femeia şi-a trezit toată familia, iar logodnicul fiicei sale a reuşit să filmeze obiectul necunoscut.

„Trăim la ţară, aşa că nu trag niciodată draperiile seara, îmi place să văd cerul nopţii. M-am trezit brusc şi m-am dus la geam să văd luminile de oe cer, păreau că se mişcă. Stăteam şi mă gândeam dacă se uită la mine, aşa că m-am dus în casă să le spun la toţi (…) Soţul meu este pescar, îşi petrece multe ore uitându-se la cerul nopţii, aşa că a fost destul de sceptic când i-am zis, însă chiar şi el a recunoscut că erau ciudate”, a spus Morag.

În cele din urmă ne-am dus la culcare. M-am mai trezit de două ori, a doua oară fiind cam după patru ore, iar luminile erau încă acolo, dar când m-am trezit dimineaţa, plecaseră„, mai spune femeia.

Deşi 95% din cazurile în care oamenii spun că au văzut OZN-uri pot fi explicate, expertul în OZN-uri Malcolm Robinson a recunoscut că imaginile filmate de această familie sunt ciudate.

„M-am uitat la filmare şi pare că sunt patru lumini care strălucesc intermitent, ce ar putea fi orice. Este ciudat. Multe dintre presupusele OZN-uri sunt de fapt lanterne chinezeşti, însă nu şi în acest caz. Este foarte interesant pentru un cercetător ca mine, dar momentan nu avem niciun răspuns. Abia peste câteva săptămâni vom şti dacă au fost ceva avioane sau alte persoane care au văzut obiectul„, a declarat Robinson.