Un pachet SUSPECT a creat PANICĂ la Consulatul rus de la Varşovia. Vezi ce au găsit poliţiştii

Un pachet suspect găsit în faţa Consulatului Federaţiei Ruse în capitala Poloniei a creat panică luni dimineaţă la Varşovia. Mai multe echipaje de poliţie, pompieri şi ambulanţă s-au deplasat la faţa locului

RomaniaTV.net
17 iun. 2013, 10:37
Un pachet SUSPECT a creat PANICĂ la Consulatul rus de la Varşovia. Vezi ce au găsit poliţiştii

Un pachet suspect ajuns la Consulatul Rusiei de la Varşovia a pus pe jar autorităţile din Polonia. Câteva maşini de pompieri şi ambulanţe, un număr mare de poliţişti şi experţi de la serviciul sanitar-epidemiologic au fost desfăşuraţi în zona în care se află Ambasada Rusiei, Secţia consulară, Reprezentanţa comercială şi Centrul rus de ştiinţă şi cultură.

Potrivit unui reprezentant al poliţiei poloneze, după zeci de minute de cercetări s-a dovedit, însă, că alarma a fost falsă şi că pachetul nu conţinea nimic periculos, ci doar „facturi vechi la la curent”.

Comentând în legătură cu întreaga desfăşurare de forţe, deşi se presupunea că pachetul nu ar fi conţinut nimic periculos, reprezentantul poliţiei din Varşovia a explicat că „acestea sunt procedurile standard atunci când sunt descoperite obiecte suspecte sau abandonate” şi ele trebuie aplicate în mod corespunzător de fiecare dată când este cazul.