Un pacient a distrus cu toporul un cabinet medical în Brăila şi l-a ameninţat pe doctor

Un bărbat a distrus cu toporul mobilierul dintr-un cabinet medical. Bărbatul din Brăila l-a ameninţat şi pe medicul prezent în cabinet.

19 dec. 2019, 08:19
Un pacient a distrus cu toporul un cabinet medical în Brăila şi l-a ameninţat pe doctor

Incidentul a avut loc miercuri, într-un cabinet medical situat pe un bulevard al orașului Brăila, scrie digi24.ro. Pacientul, în vârstă de 32 de ani, a amenințat-o pe doctoriță cu un topor.

Femeia de 55 de ani a sunat la 112, dar până la sosirea echipajelor de poliție, agresorul a distrus un birou și o oglindă, apoi a părăsit cabinetul.

Citeşte şi Asistentul medical care a violat zeci de femei rămâne la închisoare. Cererea de liberare condiţionată, reanalizată săptămâna viitoare

Bărbatul a fost găsit la scurt timp de polițiști și dus la audieri, apoi a fost internat la psihiatrie, în timpul nopții de miercuri spre joi. Polițiștii au deschis pe numele său un dosar penal

„Bărbatul a făcut scandal în cabinetul medical. Cu un topor a distrus un birou și o oglindă. A amenințat-o pe doctoriță. El a fost dus la secția de Poliție și apoi a fost internat la psihiatrie. Nu se știe încă ce l-a determinat să facă scandal. Medicul a făcut plângere, iar polițiștii au deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare, distrugere și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”, a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Belciugan.

Scandalagiul este pacientul medicului de familie amenințat cu toporul și căruia i-a distrus biroul. Deocamdată nu se cunoaște motivul pentru care bărbatul a recurs la acest gest.