Un pacient care a refuzat tratamentul pentru coronavirus a DECEDAT

Un pacient în vârstă de 50 de ani care a refuzat ferm tratamentul cu Remdesivir a murit sâmbătă. Conform medicilor de la Timișoara, bărbatul nu le-a permis acestora să îi administreze medicamentul, care era cel mai potrivit pentru acesta la acel moment.

RomaniaTV.net
18 iul. 2020, 17:04
Un pacient care a refuzat tratamentul pentru coronavirus a DECEDAT

Bărbatul în vârsta de 50 de ani a ajuns la spital cu o formă medie a bolii, însă la scurt timp, deoarece nu a dorit să primească tratament, starea acestuia s-a agravat. 

Citește și: Raed Arafat, avertisment pentru toţi românii: Vor fi măsuri care nu vor fi pe placul tuturor

Ulterior, pacientul a ajuns la Terapie Intensivă, unde medicii au făcut tot posibilul pentru a-l salva, însă doar în limita legală, datorită refuzului scris al acestuia de a tratat cu medicamente dedicate coronavirisului.

După câteva zile în care s-a aflat în stare gravă, la Terapie Intensivă, joi, rinichii bărbatului au cedat, iar pe lângă hipertensiunea de care suferea înainte de a fi infectat cu coronavirus, acesta a ajuns să sufere și de insuficiență renală, intrând în comă.

Sâmbătă, bărbatul în vârstă de 50 de ani a murit în secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara.