Un pacient de la Secţia Cardiologie a SJU a murit după ce s-a aruncat de la etajul 5

Un pacient de 76 de ani, internat în Secţia Cardiologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina, s-a aruncat, joi, de la etajul 5 al clădirii în care era spitalizat şi a murit, a anunţat unitatea medicală într-un comunicat, potrivit Agerpres. 

RomaniaTV.net
07 mai 2020, 08:24
Un pacient de la Secţia Cardiologie a SJU a murit după ce s-a aruncat de la etajul 5

Bolnavul suferea de afecţiuni cardiace şi era internat de pe 2 mai. Acesta nu era cunoscut cu afecţiuni psihice. El s-a aruncat de la fereastra salonului.

„În data de 07.05.2020, în jurul orelor 9,00, la aproximativ 30 de minute după administrarea tratamentului medical, un pacient de sex masculin, în vârstă de 76 de ani, s-a aruncat pe geamul salonului în care era internat, în cadrul Secţiei Cardiologie, la etajul 5 al Corpului Central al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina. Pacientul a fost transportat de urgenţă în UPU Slatina, unde s-au efectuat procedurile de resuscitare, care nu au avut succes, fiind pronunţat decesul la ora de 9,50. Pacientul era internat în SJU Slatina din data de 02.05.2020, cu diagnosticul de anevrism aortă ascendentă, hipertensiune arterială şi insuficienţă cardiacă, starea pacientului fiind ameliorată la data incidentului. Pacientul nu era cunoscut cu antecedente psihiatrice”, se precizează în comunicatul SJU Slatina.

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul.


loading...