PNŢCD cere Guvernului să blocheze accesul la Facebook în România. Pavelescu: "Fake news, pagină falsă"

Publicat: Luni, 27 Mai 2019 10:22 // Actualizat: Luni, 27 Mai 2019 12:39 // Sursa: romaniatv.net

PNȚCD, condus de Aurelian Pavelescu, scrie într-un mesaj pe Facebook că alegerile "au fost prejudiciate de rețeaua de socializare" și cere Guvernului să o blocheze.

UPDATE: Președintele PNȚCD Aurelian Pavelescu susține, într-o postare pe Facebook, că pagina PNȚCD care anunța că formațiunea cere Guvernului Dăncilă blocarea Facebook în România este una falsă și că el nu a solicitat niciodată așa ceva.

"FAKE NEWS! Este voba despre o pagina falsă, nu am cerut niciodată așa ceva! (..) PNȚCD a devenit ținta atacurilor mizerabile, fără scrupule! Mă întreb dacă această dezmințire va fi preluată de cineva, probabil nu!", a scris Aurelian Pavelescu, pe Facebook.

PNŢCD scrie pe Facebook că reţeaua socială a prejudiciat alegerile şi solicită guvernului Dancilă să ia măsuri pentru blocarea accesului la Facebook în România iar parlamentului să facă o comisie de anchetă, pentru ca MArk Zuckerberg să vină în România să dea explicaţii.

"Solicităm guvernului Dancilă să ia măsuri pentru blocarea accesului la Facebook în România iar parlamentului să facă o comisie de anchetă. Zuckerberg să vină în România să dea explicații. Facebook câștigă mulți bani de pe urma utilizatorilor români, dar nu acordă nici o atenție pieței din România. Considerăm acest comportament al companiei în cauză că fiind inacceptabil", se arată în mesajul PNȚCD postat pe rețeaua de socializare.

Țărăniștii acuză că Facebook tolerează limbajul vulgar și îndemnurile la violență. 

"Protest împotriva Facebook. Aceste alegeri au fost prejudiciate de rețeaua de socializare Facebook. Așa cum Paul Hitter a declarat în urmă cu câteva minute pe Antena 3, că este blocat de Facebook înainte de evenimente importante, tot așa mai mulți țărăniști au fost blocați pentru că au dat share unor mesaje politice ale lui Aurelian Pavelescu. În tot acest timp Facebook tolerează limbajul vulgar și îndemnurile la violență ale reprezentanților altor partide", se mai arată în sursa citată.

Pe 23 martie, președintele PSD, Liviu Dragnea, anunța că Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat (PNȚCD) și Partidul Egologist Român (PER) vor susține social-democrații la alegerile europarlamentare din 26 mai.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Facebook interzicere facebook PNTCD
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
27 mai 11:26
Răspunde | Votează email 1 email
Gica
Nu mai conteaza. E a doua oara cand Exact aceleasi metode ca acum 2 ani jumatate manipuleaza si prostesc oamenii. Dar tocmai pentru ca e a doua oara, acest popor isi merita Soarta ! Nu manipulatorul e de vina la urma urmei, ci fraierul...
1
EUR
4.8026
RON
24 Feb
noapte 5 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H