Momente dramatice. Un pescar din Australia a fost ucis de un peşte care a sărit în barcă

Un pescar australian a murit după ce un pește de mari dimensiuni a sărit în barca sa și l-a lovit în zona pieptului, conform poliției din Teritoriul de Nord, potrivit DPA citată de Agerpres.

RomaniaTV.net
15 aug. 2020, 15:51
Momente dramatice. Un pescar din Australia a fost ucis de un peşte care a sărit în barcă

Bărbatul în vârstă de 56 de ani se afla la pescuit alături de familie și prieteni în apropierea capitalei Teritoriul de Nord, Darwin, în momentul în care peștele a sărit în barcă, conform comunicatului poliției.

Citește și: Momente dramatice pe apă. Un pescar a scăpat din fălcile unui rechin şi a murit în braţele fratelui său VIDEO

Bărbatul s-a prăbuşit, iar grupul care-l însoţea s-a grăbit spre portul Golfului Cullen unde victima a fost preluată de paramedici. Poliţia a precizat că pescarul a murit la faţa locului.

„Pare să fie un incident bizar, extrem de şocant pentru persoanele aflate în barcă, familia şi prietenii bărbatului”, a adăugat poliţia.

Conform unui purtător de cuvânt al serviciului de ambulanţă, cei aflaţi în ambarcaţiune i-au făcut respiraţie gură la gură bărbatului în timp ce barca se îndrepta spre port, însă paramedicii nu l-au mai putut resuscita.

„Este un eveniment foarte trist când o zi de pescuit se încheie astfel”, a declarat purtătorul de cuvânt al serviciului de ambulanţă.