Un piroman terorizează Hollywood-ul. Vezi ce pagube a provocat

Hollywoodul a fost cuprins de flăcări. Nu mai puţin de 19 incendii au fost provocate intenţionat în doar câteva ore.

RomaniaTV.net
31 dec. 2011, 09:47
Un piroman terorizează Hollywood-ul. Vezi ce pagube a provocat

Numeroase maşini au fost făcute scrum iar focul s-a extins la casele luxoase din cetatea filmului. Printre clădirile afectate se numără şi o proprietate în care a locuit fostul solist de la The Doors, Jim Morrison. Autorităţile au arestat un bărbat suspectat de implicare în aceste incendii.

Se pare că piromanul a dat foc unor maşini aflate în parcări, iar flăcările s-au extins spre casele oamenilor. Cartierele afectate sunt zone de lux, unde fiecare proprietate costă o mică avere. Astfel, pagubele de până acum sunt estimate la câteva milioane de dolari. Reţeaua de electricitate a fost avariată şi numeorşi localnici au rămas în beznă. Zeci de persoane au fost evacuate ca măsură de precauţie, iar pompierii s-au luptat ore în şir cu flăcările.

Autorităţile au arestat o persoană suspectă de implicare în aceste incendieri. De asemenea, investigatorii urmăresc înregistrările de pe camerele de supraveghere şi caută martori care ar putea oferi informaţii pentru a afla dacă există şi alţi complici.

Autorităţile au anunţat că oferă 35.000 de dolari recompensă pentru informaţii care vor ajuta la prinderea autorului sau a autorilor.