Un poliţist bătut cu ranga de un şofer beat

Polițistul din comuna Albești, aflat într-o acțiune rutieră pe raza comunei Muntenii de Jos, a fost victima unui șofer beat şi recalcitrant, scrie vremeanoua.ro. Omul legii l-a urmărit pe şofer pentru că acesta nu a oprit la semnalul lui, iar când a fost prins, şoferul l-a lovit cu o rangă pe poliţist. Agresorul a fost reţinut şi urmează să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare. 

RomaniaTV.net
03 aug. 2018, 07:00
Un poliţist bătut cu ranga de un şofer beat

Un şofer în vârstă de 45 de ani din localitate Albeşti nu a oprit la semnalul polițistului și a fugit acasă cu oamenii legii pe urmele sale. A intrat în curte și patrula de poliție a fost nevoită să se oprească la poartă.

„Polițistii au stat în fața porții și au încercat să-l determine să iasă afară. La un moment dat, a ieșit la discuții fiul bărbatului. In timp ce colegii noștri stăteau de vorbă cu acesta, bărbatul a ieșit din curte cu o rangă în mână și l-a lovit pe unul dintre colegi peste picior apoi a fugit înapoi”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Polițistul lovit a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Intr-un final, o rudă a bărbatului l-a convins pe acesta să iasă și să stea de vorbă cu polițiștii. A fost testat, iar alcooltestul a arătat o alcoolemie de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Şoferul agresiv a fost reținut pentru 24 de ore și acuzat de ultraj și conducere sub influența băuturilor alcoolice.