Un politist de 39 de ani, din Roman, s-a sinucis. Soţia a alertat autorităţile după ce a auzit focul de armă

Un polițist din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Neamț și-a luat viața, împușcându-se cu arma din dotare. Evenimentul nefericit a avut loc pe 18 martie, corpul neînsuflețit fiind descoperit de soția omului legii.

18 mart. 2024, 17:53
Un politist de 39 de ani, din Roman, s-a sinucis. Soţia a alertat autorităţile după ce a auzit focul de armă

Un tânăr poliţist de numai 39 de ani, din municipiul Roman, județul Neamț, a ales să-și pună capăt zilelor. Pentru a-și duce planul la sfârșit, a ales să se împuște cu pistolul de serviciu.

Cu ce se ocupă Cristian Cioacă după ce a fost eliberat din închisoare. Mulți l-au văzut practicând această activitate

Anchetatorii au precizat că el era angajat în Poliţie de şapte ani, fiind declarat apt la testul psihologic.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ au anunţat că poliţiştii din Roman au fost sesizaţi, luni, după-amiază, de către o femeie, cu privire la faptul că soţul ei s-ar fi sinucis în locuinţa comună.

“Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, era poliţist în cadrul Biroului Rutier Roman, fiind în timpul serviciului. Acesta era testat psihologic, apt, în termen, fiind încadrat din sursă externă, la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Neamţ, din data de 16.01.2017”, au precizat poliţiştii.

Mafia mormintelor vândute cu tot cu morți. Mii de euro pentru un loc de veci ce poate fi plătit și în rate

Anchetatorii fac cercetarea la locul incidentului şi continuă investigaţiile pentru a stabili cauzele şi circumstanţele în care s-a produs acest eveniment.