Un poliţist de frontieră, tată a doi copii, s-a sinucis după ce soția i-a spus că vrea să divorţeze

Tragedie în Caraş-Severin. Un polițist de frontieră, în vârstă de 41 de ani, s-a spânzurat în propria locuinţă după ce soţia l-a anunţat că vrea să divorţeze de el. În urma lui au rămas doi copii orfani de tată.

04 mart. 2021, 15:58
Un poliţist de frontieră, tată a doi copii, s-a sinucis după ce soția i-a spus că vrea să divorţeze

Un polițist de frontieră, în vârstă de 41 de ani, a fost găsit spânzurat joi dimineață, în locuinţa sa din satul Zlatiţa, comuna Socol, județul Caraș-Severin, informează ziuadevest.ro. Anchetatorii iau în calcul varianta sinuciderii.

Din primele informaţii, poliţitul ar fi recurs la acest gest după ce soţia l-ar fi anunţat că vrea să divorţeze de el.

Bărbatul era căsătorit și avea doi copii. Potrivit surse citate, polițistul avea certuri dese cu soția, care tocmai se întorsese de la muncă din străinătate și i-a spus că vrea să divorțeze.

Citeşte şi: Cum a fost prins fiul lui Ilie Dumitrescu. Tânărul s-a îndrăgostit de polițista care îl fila, iar mesajele sunt acum probe

Familia se pregăteşte acum de înmormântare.

Este a doua tragedie din familia poliţistului de frontieră. Sursa citată mai scrie că în urmă cu câţiva ani și fratele lui s-a spânzurat, după ce acumulase foarte multe datorii la jocurile de noroc.

Citeşte şi: Detalii EXCLUSIVE despre modul în care s-a acţionat la Oneşti. Procurorul a interzis intervenţia în forţă a poliţiştilor