Poliţist de la trupele speciale, scos în cătuşe dintr-un bar din Capitală

Un polițist de la trupe speciale a fost ‎încătușat de colegii săi după ce a început să amenințe cu pistolul într-un bar din Capitală. Oamenii legii i-au retras arma din dotare, dar bărbatul nu a fost dat afară: a rămas să lucreze într-un birou de la poliţie, informează România TV.

RomaniaTV.net
29 dec. 2015, 08:18
Poliţist de la trupele speciale, scos în cătuşe dintr-un bar din Capitală

Poliţistul a făcut parte din ACVILA, singura structură a poliţiei care se ocupa cu activităţi contrateroriste şi care a fost antrenată în străinătate. Aceasta a fost desfiinţată însă în 2009. De atunci, poliţistul s-a îmbătat de mai multe ori şi a făcut scandal.

Cel mai grav incident a fost acela când bărbatul a fost surprins într-un bar din Capitală, au fost chemaţi colegii săi, iar în momentul în care aceştia au ajuns acolo, poliţistul a început să îi ameninţe cu arma din dotare. Pentru a-l calma, colegii săi au fost nevoiţi să-l imobolizeze şi să-l încătuşeze.

Cu toate acestea, în ciuda scandalurilor, bărbatul a rămas în sistem. În prezent, acesta lucrează într-un birou de la Poliţia Capitalei.

Deşi a fost evaluat psihologic, iar specialiştii au întocmit un raport în care au constatat faptul că nu vorbit tocmai de o persoană echilibrată, acesta lucrează fără nici un fel de problemă.

Mai mult, acesta face plângeri peste plângeri împotriva conducerii poliţiei.

Citeşte şi