Un poliţist din Giurgiu le-a cerut şefilor un porc de Crăciun de 160 kg! Cum a fost păcălit de colegi să invoce ordonanţa „lăcomiei”

Mai mulţi poliţişti de la Serviciul Rutier din Giurgiu au luat de bună o glumă făcută, cel mai probabil, de un coleg şi au făcut cereri oficiale pentru a primi porci de Crăciun. După ce o astfel de solicitare a ajuns în spaţiul public, IPJ Giurgiu a dispus verificări şi a transmis că: "nu există nicio prevedere legală în acest sens"

25 nov. 2021, 18:44
Un poliţist din Giurgiu le-a cerut şefilor un porc de Crăciun de 160 kg! Cum a fost păcălit de colegi să invoce ordonanţa „lăcomiei”

Unul dintre ei e poliţist din Giurgiu care le-a cerut şefilor un porc de Crăciun. Acesta a întocmit chiar şi un raport prin care a solicitat „repartizarea” unui porc de Crăciun.

„Aş dori să aibă greutatea în jur de 160 de kg”, a scris poliţistul în solicitare.

În document, bărbatul a invocat Ordonanța numărul 114/2018, cunoscuta drept ”Ordonanța lăcomiei”, promovată de Liviu Dragnea, prin care se impuneau taxe pentru bănci și companiile din energie, notează G4media.

Mai mult, agentul le-a cerut superiorilor să ţină cont de vechimea sa de patru ani şi să-i repartizeze un porc de 160 de kilograme. Tânărul ar fi fost victima glumelor unor colegi mai în vârstă care i-ar fi spus că aşa cu procedat ei în anii trecuţi, arată sursa citată.

Citeşte şi: Alexandru Rafila, noul ministru al Sănătăţii, vrea testare gratuită pentru toţi românii

Un poliţist din Giurgiu le-a cerut şefilor un porc de Crăciun de 160 kg! IPJ Giurgiu face verificări

Poliţia Giurgiu a anunţat că a fost demarată o anchetă după ce documentul prin care poliţistul solicita şefilor un porc a ajuns în spaţiul public.

„Având în vedere apariția în spațiul public a unui raport întocmit de către un agent de poliție din cadrul IPJ Giurgiu, va comunicam faptul că au fost dispuse verificări cu privire la aceste aspecte, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsuri legale. Totodată, facem precizarea ca nu exista nicio prevedere legală în acest sens”, este reacţia IPJ Giurgiu, conform G4Media.

Citeşte şi: EXCLUSIV Cu cât cresc pensiile şi salariile de la 1 ianuarie 2022. Anunţul de ultimă oră făcut de Marius Budăi


loading...
Partenerii noștri