Un poliţist din Iaşi, mort într-un accident. Cadavrul a fost găsit a doua zi

Un angajat al Secţiei 6 Rurale Paşcani a fost victima unui accident rutier şocant, petrecut marţi noatea, la ieşirea din localitatea Ciohorăni, la limita dintre judeţele Iaşi şi Neamţ. Cadavrul bărbatului a fost găsit a doua zi de nişte muncitori.

19 oct. 2016, 15:29
Un poliţist din Iaşi, mort într-un accident. Cadavrul a fost găsit a doua zi

Bărbatul conducea un autoturism Skoda Octavia, când a pierdut controlul volanului, a lovit un indicator, după care a ieşit în afara părţii carosabile, după nişte arbuşti de pe marginea drumului. În urma impactului, maşina a fost distrusă, iar şoferul a decedat, scrie newspascani.com.

Şocant este faptul că teribilul accident a avut loc marți noaptea, însă şoferul a fost descoperit abia miercuri dimineață de către muncitorii de la Drumurile Europene, care aveau de executat nişte lucrări în zonă. Ei au observat indicatorul lovit şi s-au apropiat să vadă ce s-a întâmplat. Stupefiaţi, au văzut mașina lovită și șoferul înţepenit la volan.

La faţa locului au ajuns două echipaje de la Biroul Rutier de Poliţie Paşcani, două de la Serviciul de Ambulanţă şi unul de la Pompieri Descarcerare.

Din păcate, bărbatul era decedat, înţepenit la volan, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

Se pare că şoferul era ajutorul şefului de Poliţie din Ciohorăni, avea în jur de 45 de ani, şi se afla în concediu. Era cunoscut cu probleme cardiace, şi urma un tratament medicamentos prescris de medici.

Citeşte şi ACCIDENT pe Şoseaua de Centură a Capitalei. O persoană a fost rănită