Un poliţist din Sebeş, confirmat cu coronavirus. Toţi angajaţii Poliţiei Municipale au fost testaţi, iar cinci au intrat în carantină

Publicat: Luni, 25 Mai 2020 23:01 // Actualizat: Luni, 25 Mai 2020 23:01 // Sursa: romaniatv.net

Un poliţist din Sebeş a fost confirmat pozitiv cu coronavirus, iar alţi cinci colegi se afla in izolare. Toţi lucrătorii Poliţiei Sebeş au fost testaţi pentru coronavirus. În Sebeş sunt două focare de coronavirus, unul la spital şi altul la fabrica de îngheţată Alpin.

Poliţistul testat pozitiv a fost internat în spital, iar alţi cinci colegi ai acestuia se află în izolare la domiciliu. Toţi angajaţii Poliţiei Municipale Sebeş au fost testaţi, vineri, în urma cazului confirmat.

Citeşte şi: Raport INSP: Peste 90% dintre decedaţii de coronavirus au o comorbiditate asociată

Situaţia a fost făcută publică într-o postare de organizaţia sindicală ”Spr Diamantul”, pe Facebook. La Sebeş există două focare de coronavirus, unul la fabrica de îngheţată unde sunt peste 40 de persoane infectate şi celălalt la spital, unde sunt cinci angajaţi confirmaţi pozitiv. 

Una dintre asistentele medicale de la spital, testate pozitiv, este soţia poliţistului confirmat cu COVID-19. Ceilalţi colegi care au intrat în izolare sunt, potrivit sindicaliştilor, ”lucrători din cadrul Biroului Ordine Publică şi un lucrător din cadrul Biroului Criminalistic”.

”De curând, mai exact în dată de 22.05.2019, toţi lucrătorii Poliţiei Sebeş au fost chemaţi să se testeze pentru Covid 19, existând suspiciunea că un coleg al lor ar fi deja infectat.

După prelevarea testelor, acestea au fost trimise spre analiză Spitalului Municipal Alba (DSP), urmând fi comunicate rezultatele. După o aşteptare de 8 ore, în care toţi lucrătorii şi-au desfăşurat activitatea normal au venit şi rezultatele, fiind menţionat de către conducere faptul că toţi am ieşit,, „negativ” şi că totul este ok. Fiind întrebaţi despre rezultatul colegului care era suspect şi care nu apărea pe liste, conducerea a evitat să răspundă (…).În cele din urmă s-a aflat din alte surse că acesta a ieşit pozitiv, urmând bineînţeles o stare de agitaţie şi temere în rândul celor care ştiau că au intrat în contact cu persoană infectată şi nu numai (…)”

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
coronavirus infectare poliţist Romania Sebeş
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8365
RON
06 Jul
noapte 20 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H