Un poliţist din Suceava, lovit în cap cu o piatră, în timp ce încerca să aplaneze un conflict

Un poliţist din Suceava a fost lovit la cap cu o piatră, de către un bătrân beat, în timp ce încerca să aplaneze un conflict între săteni.

RomaniaTV.net
24 sept. 2012, 06:20
Un poliţist din Suceava, lovit în cap cu o piatră, în timp ce încerca să aplaneze un conflict

Accidentul s-a petrecut duminică seară în localitatea Călineşti-Enache, în timp ce poliţistul încerca să aplaneze un conflict între localnici la casa unuia dintre ei.

Un bătrân a venit acasă în stare de ebrietate, a făcut scandal, şi nu a mai vrut să îi lase să intre în casă pe ginere şi pe fiică. Bătrânul s-a închis în casă, iar rudele au sunat la 112, pentru a-l calma. Poliţistul a reuşit să îl scoată pe bărbat din casă după ce a folosit sprayul lacrimogen. După ce situaţia s-a mai calmat, bătrânul a luat o piatră de pe jos şi i-a dat în cap poliţistului. Acesta a căzut la pământ, a fost ridicat după aceea şi a reuşit să îl încătuşeze pe agresor.

Poliţistul nu a fost grav rănit, însă a primit îngrijiri de la o ambulanţă. Din fericire, nu a necesitat internarea. El se va prezenta luni la Institutul de medicină legală, pentru a fi văzut şi de medicii de acolo.

Bătrânul va fi acuzat pentru tulburarea liniştii publice şi pentru ultraj.