Un poliţist îmbrăcat în pijamale a reuşit să prindă un tâlhar, în prima zi de concediu: Imediat am sărit din pat

Un poliţist din Târgu Jiu, aflat în prima zi de concediu, a fost trezit din somn din cauza strigătelor unei femei care era jefuită. Poliţistul a luat-o la fugă, în pijamale, după suspect, pe care a reuşit să îl prindă printre blocuri. În momentul în care a fost prins, hoţul a ameninţat că sună la Poliţie.

RomaniaTV.net
22 iun. 2020, 15:48
Un poliţist îmbrăcat în pijamale a reuşit să prindă un tâlhar, în prima zi de concediu: Imediat am sărit din pat

„Poliţist în pijamale, fugind pe străzile din Târgu-Jiu. Dacă întrebaţi cumva cine e poliţistul care a luat-o razna şi de ce, să ştiţi că Bogdan e în deplinătatea facultăţilor mintale şi nici de jogging nu este vorba. Bogdan alerga în pijamale la 6 dimineaţa prin Târgu Jiu după un bărbat care a tâlhărit o femeie în vârstă, chiar în faţa scării în care locuieşte el. Cu toate că dormea profund, bucurându-se de prima zi de concediu de odihnă, Bogdan a reacţionat la ţipetele femeii care era agresată pentru a fi deposedată de poşetă”, au scris, luni, pe pagina de Facebook, reprezentanţii Sindicatului europol.

Citeşte şi: Un fost poliţist, ieşit la pensie, numit subprefect de Galaţi. Va încasa un venit URIAŞ

Bogdan a reuşit să îl prindă pe hoţ printre blocuri şi l-a predat colegilor care se aflau la muncă. Fapta omului legii, aflat în concediu, a fost povestită pe pagina de Facebook a Poliţiei Române care a precizat faptul că femeia jefuită era chiar vecina poliţistului.

„Îl felicităm pentru solicitudine şi ne punem speranţa că nu l-a fotografiat careva în pijamale pe stradă:) Iar ca idee…poate îl recompensează şeful Poliţiei Române cu o zi în plus de concediu şi cu un salariu de lucrări de excepţie, că tot suntem în preajma bilanţului de 6 luni”, au mai scris sindicaliştii.

„Imediat am sărit din pat şi m-am uitat pe geam, numai să văd cum un individ trăgea de geanta unei femei, pe care, în cele din urmă, a reuşit să o smulgă. Am ieşit repede din casă…ce haine…ce încălţăminte, aşa am fugit după el, în pajama”, a povestit poliţistul colegilor săi.

Acesta a redat şi dialogul pe care l-a avut cu suspectul: „L-am prins destul de repede, iar replica lui când l-am ajuns din urmă a fost monumentală! «Sun la poliţie»”.


loading...