Un poliţist local reclamă că a fost BĂTUT de primar. „Agentul e cam certat cu munca”

Un poliţist local din comuna Podenii Noi, judeţul Prahova, a reclamat că a fost bătut, luni, de primarul localităţii, Mihai Alionte, care l-ar fi lovit cu pumnii şi picioarele în sediul Primăriei. Edilul neagă acuzaţiile şi spune că poliţistul este „certat cu munca”.

22 apr. 2019, 12:40
Un poliţist local reclamă că a fost BĂTUT de primar. „Agentul e cam certat cu munca”

Avocatul poliţistului local Laurenţiu Dobrogeanu, Mihaela Rădulescu, a declarat, luni că bărbatul este internat ala UPU Ploieşti şi că îşi va scoate certificat medico-legal şi va depune plângere pentru ultraj, scrie mediafax.ro.

Citeşte şi Maşini făcute praf de un agent de la poliţia locală, care s-a urcat beat la volan

„Clientul meu a început serviciul vineri, după o perioadă de concediu medical, iar în momentul când s-a prezentat la Primărie nu a găsit condica de prezenţă, aceasta fiind pitită. La finalul programului nu i s-a pus condica la dispoziţie, iar primarul i-a spus că este absent nemotivat şi trebuie să îşi facă protecţia muncii. Domul Dobrogeanu a sunat la 112 şi a depus o plângere pentru abuz în serviciu împotriva primarului. Luni dimineaţă, domnul Dobrogeanu s-a prezentat iar la Primărie, iar primarul l-a lovit cu pumnii în cap şi cu picioarele şi l-a scos afară, împingându-l din instituţie. Clientul meu s-a prezentat la UPU Ploieşti, unde i s-au făcut investigaţii medicale, prezentând dureri de cap. Vom scoate certificat medico – legal şi depunem plângere pentru ultraj”, a spus Rădulescu.