Un poştaş a furat mii de lei din pensii şi alocaţii. A fost prins după câteva luni

Bărbatul în vârstă de 41 de ani s-a ales cu dosar penal pentru că şi-a însuşit banii pe care trebuia să îi achite ca pensii, alocaţii sau ajutoare sociale.

RomaniaTV.net
27 ian. 2020, 14:21
Un poştaş a furat mii de lei din pensii şi alocaţii. A fost prins după câteva luni

Poştaşul din comuna Chiojdeni, judeţul Vrancea, a fost reclamat de oamenii din comună după ce, din luna decembrie până în prezent, ei nu îşi mai primiseră banii de pensii şi alocaţii, scrie news.ro.

„Poliţiştii din Gugeşti s-au sesizat din oficiu că un bărbat de 41 de ani, din comuna Chiojdeni, şi-a însuşit în mod repetat sume de bani primite în vederea efectuării de plăţi către diverşi beneficiari pe care ulterior le-a folosit în interes personal. S-a stabilit faptul că acesta a şi contrafăcut semnăturile beneficiarilor sumelor de bani”, a transmis Poliţia Vrancea.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal, efectuându-se cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunilor de delapidare, fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi sustragerea sau distrugerea de înscrisuri, prejudiciul estimat fiind de aproximativ 20.000 de lei.