Un preot din Vaslui a fost jefuit ziua în amiaza mare de un hoț fără frică de Dumnezeu! ”L-am privit în ochi pe acest individ”

Hoții nu mai au niciun fel de frică de Dumnezeu și sunt în stare să îi fure până și pe slujitorii săi cu tot cu sutane! Un preot din localitatea vasluiană Gura Bustei a fost jefuit ziua în amiaza mare de către un recidivist care se afla sub control judiciar pentru un alt furt comis anterior.

17 sept. 2023, 18:34
Un preot din Vaslui a fost jefuit ziua în amiaza mare de un hoț fără frică de Dumnezeu! ”L-am privit în ochi pe acest individ”
Un preot din Vaslui a fost jefuit ziua în amiaza mare de un hoț fără frică de Dumnezeu!

Un preot din Vaslui a fost jefuit ziua în amiaza mare de un hoț fără frică de Dumnezeu! Hoțul fără niciun Dumnezeu a intrat în casa parohială de unde a sustras mai multe bunuri, după care a plecat nestingherit, mândru de prada generoasă.

Citește și Preot filmat în timp ce fura bani cu umeraşul din cutia milei. Scene şocante surprinse într-un lăcaş de cult din Bucureşti

Un preot din Vaslui a fost jefuit ziua în amiaza mare de un hoț fără frică de Dumnezeu!

Individul i-a furat preotului banii pe care acesta i-a strâns pentru a merge la Muntele Athos, dar și bijuteriile soției, prejudiciul total ridicându-se la aproximativ 14.500 lei.

După ce a descoperit că a fost jefuit, duhovnicul a sunat la 112, iar polițiștii au descoperit imediat cine este făptașul și au recuperat 40% din prejudiciu.

Preotul le-a spus oamenilor legii că în ziua în care a avut loc jaful l-a privit în ochi pe hoț când pleca de acasă, însă fără să știe că se uita la cel care avea să intre în casa parohială și să îi ia tot ce are.

Mai mult, slujitorul Domnului a mărturisit că de frică atât el cât și familia sa s-a mutat din casa parohială.

”Probabil, hoțul se aștepta să găsească miliarde în casă, știind că avem biserica în construcție, dar noi construim pe datorie, și pe măsură ce înaintăm, plătim datoriile. Așa că nu ținem banii în casă nici măcar câteva ore.

Acum au găsit o mie de euro pentru că erau banii cu care eu voiam să plec la Muntele Athos, căci altfel nu aveau ce fura, decât ceasuri, așa cum au și luat, și câteva bijuterii, nici ieftine, nici scumpe, pe care le are soția mea (…)După ce l-am văzut pe hoț pe camerele unor vecini, ne-am dat seama că înainte de a pleca de acasă, când am ieșit cu mașina, l-am privit în ochi pe acest individ, care era în fața casei și mă urmărea cu privirea. De unde să știu că acesta este tocmai infractorul care îmi va răscoli și îmi va întoarce casa cu susul în jos. Noi stăm la o margine de sat. Suntem chiar ultima casă.

Preoteasa mai lăsa copiii în casă, ziua, și nu ne-am gândit niciodată că se poate întâmpla o astfel de nenorocire. Vă dați seama că de acum nu mai am curaj să îi las singuri în casă și îi mulțumesc lui Dumnezeu că aceștia nu erau înăuntru. Închipuiți-vă ce s-ar fi putut întâmpla. Nu poți ști ce face un om cu gândire criminală, în momentul în care este surprins”, a spus preotul.

Citește și Un creștin lipsit de frică de Dumnezeu a furat fără rușine din cutia milei. Și-a făcut cruce și apoi a plecat