Un creștin lipsit de frică de Dumnezeu a furat fără rușine din cutia milei. Și-a făcut cruce și apoi a plecat

Un hoț care a uitat ce înseamnă frica de Dumnezeu a furat în mijlocul zilei, fără pic de rușine din cutia milei aflată într-o biserică din Sectorul 6 al Capitalei.

24 aug. 2023, 14:53
Un creștin lipsit de frică de Dumnezeu a furat fără rușine din cutia milei. Și-a făcut cruce și apoi a plecat
Un creștin lipsit de frică de Dumnezeu a furat fără rușine din cutia milei

Un creștin lipsit de frică de Dumnezeu a furat fără rușine din cutia milei. Bărbatul a fost surprins de o cameră de supraveghere montată în lăcașul de cult în timp ce încălca porunca a VIII-a din Decalog ce spune clar să nu furi.

Citește și Preot filmat în timp ce fura bani cu umeraşul din cutia milei. Scene şocante surprinse într-un lăcaş de cult din Bucureşti

Un creștin lipsit de frică de Dumnezeu a furat fără rușine din cutia milei

Și cum Dumnezeu nu bate cu bâta, ci cu dreptatea, oaia rătăcită a fost prinsă, după ce preotul care slujește la biserica din Sectorul 6 a dat imaginile polițiștilor care l-au identificat imediat.

În cele din urmă, hoțul care nu a luat în calcul că îl va mânia pe Dumnezeu, Cel ce vede și aude totul și are grijă să le dea oamenilor ceea ce merită, a fost condus la audieri.

În aceste momente, anchetatorii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, iar hoțul fără frică de Dumnezeu riscă să stea ani grei după gratii. Poate că în această perioadă va avea timp să studieze măcar Decalogul și să își dea seama unde a greșit.

„La data de 23 august 2023, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 25 a fost sesizată de către un bărbat, în calitate de preot al unui lăcaş de cult, din Sectorul 6, cu privire la faptul că, la data de 21 august a.c., un bărbat ar fi pătruns în interior şi ar fi sustras o sumă de bani din cutia amenajată pentru colectare. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Secţiei, care au demarat cercetările

Joi, în urma investigaţiilor specifice, poliţiştii au identificat şi depistat bărbatul bănuit de săvârşirea faptei, acesta fiind condus la sediul secţiei de poliţie, în vederea audierii şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Cercetările sunt continuate de Secţia 25 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, pentru infracţiunea de „furt calificat”, au transmis reprezentanții Poliţiei Capitalei, într-un comunicat de presă.

 

Citește și Un preot a găsit în cutia milei o donație de 40.000 euro. Cine este credinciosul cu dare de mână care a făcut acest gest: „Este oferta mea pentru restaurarea bisericii”