Un preot din Vaslui a murit după ce s-a infectat cu Covid-19: „Nu credea în covidul acesta, mereu se întreba ce e adevărat şi ce nu”

Un preot din judeţul Vaslui a murit la scurt timp după ce s-a infectat cu coronavirus. Potrivit cunoscuţilor, părintele în vârstă de 50 de ani avea o anumită reticenţă în ceea ce priveştea boala.

05 nov. 2021, 21:16
Un preot din Vaslui a murit după ce s-a infectat cu Covid-19: „Nu credea în covidul acesta, mereu se întreba ce e adevărat şi ce nu”

Un preot din Vaslui a murit după ce s-a infectat cu Covid-19. Este vorba despre părintele Laurenţiu Irimia, din localitatea Epureni.

Un preot din Vaslui a murit după ce s-a infectat cu Covid-19: „Nu credea în covidul acesta”

Potrivit apropiaţilor, părintele Irimia a ajuns la spital în urmă cu zece zile, după ce a început să aibă simptome grave ale bolii. Din păcate, starea de sănătate a preotului din Epureni s-a agravat, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Citeşte şi Raed Arafat: Nu pot spune că 2022 este anul în care România va reveni la normalitate

De asemenea, oamenii spun că părintele Irimia nu prea credea în existenţa coronavirusului.

“Părintele Irimia era un om foarte bun, săritor. Dar vă spun sincer că nu credea în Covidul acesta, am vorbit de mai multe ori cu domnia sa. Și nu că nu credea, ci mereu se întreba ce e adevărat și ce nu. Și într-un fel îl înțeleg, pentru că, uitați-vă, dacă iese la televizor o duzină de doctori și spun că e periculos Covidul și e bună vaccinarea, iese apoi altă duzină de doctori, care spun că totul e o mascaradă și nu e bună vaccinarea.

Noi, oamenii de rând, ce să mai înțelegem? Ce să mai credem? În cine să avem încredere? Să le fie rușine, la care au comunicat atât de prost cu populația, de s-a ajuns la asemenea situație”, a spus unul dintre consilierii locali ai comunei Duda Epureni, potrivit vremeanoua.ro.

Situaţia este îngrijorătoare în comuna Duda Epureni din judeţul Vaslui. Aceasta a avut, joi, 4 noiembrie, cea mai mare rată de infectare dintre toate UAT-urile din întreg județul, mai exact 10, 31 la mia de locuitori.

Potrivit autorităţilor, în ultimele 14 zile s-au înregistrat 44 de noi cazuri de infecție cu noul coronavirus.

La nivel naţional, conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 5 noiembrie 2021, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 8.268 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. Până vineri, 5 noiembrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.693.532 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 9.020 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Citeşte şi Certificatul verde intră la vot săptămâna viitoare. Care sunt amendamentele aduse de PSD