Un preot întoarce creştinismul pe dos. „IADUL este o invenţie a bisericii pentru a controla minţile oamenilor”

Manipulare si control, acestea sunt scopurile principale ale Bisericii, spune calm acest preot ale carui declaratii au facut deja mare valva.

23 apr. 2015, 13:18
Un preot întoarce creştinismul pe dos. „IADUL este o invenţie a bisericii pentru a controla minţile oamenilor”

Preotul american isi marturiseste credinta in Dumnezeu si in viata de dupa moarte, dar contesta conceptele fundamentale ale Bisericii, scrie caplimpede.ro.

Citeşte şi Poveşti cutremurătoare despre LUMEA DE DINCOLO / VIDEO

„Iadul e inventia Bisericii”

„Nu cred ca Iadul exista. Cred ca exista viata dupa moarte, dar nu cred ca are nimic de-a face cu pedeapsa crunta. Religia este, dintotdeauna, o chestiune de control al maselor, iar acesta este un lucru pe care putini oameni il inteleg. […] Asa ca, daca exista Raiul in care esti rasplatit pentru bunatatea ta, iar Iadul e locul in care esti pedepsit pentru rautate, atunci obtii un fel de control asupra populatiei. Asa ca au inventat acest loc infricosator (care este Iadul, nr) si care ingrozeste, la propriu, o multime de crestini. Iar aceasta nu e decat parte a unei tehnici de control”.

„Bisericile au nevoie de oameni imaturi pe care sa ii poata controla”

Iar preotul continua cu declaratiile socante: „Biserica nu vrea ca oamenii sa se maturizeze, pentru ca nu ii mai poate controla. De-asta credinciosilor li se tot spune „sa se nasca din nou”.. Cand te nasti din nou, fie si in credinta, esti tot un copil. Dar oamenii nu au nevoie sa renasca, oamenii trebuie sa creasca, sa-si accepte responsabilitatile.

Citeşte şi Mărturia unui român, după 15 zile de comă. „IADUL este la fundul pământului, lumea nu…..”

Fiecare biserica sustine ca detine adevarul… Dumnezeu nu e crestin! Dumnezeu nu e evreu sau musulman sau budist.. Toate acestea sunt sisteme create de om pentru a putea intelege misterul Divinitatii. Nu cred ca traditiile il definesc pe Dumnezeu, cred ca te ajuta sa gasesti calea spre El”