Un prezentator de la BBC a adormit „în direct”, în studiou VIDEO

Extenuat, probabil, după o săptămână de lucru, prezentatorul Simon McCoy, de la emisiunea matinală Breakfast show, a fost surprins de camerele de filmare trăgând un pui de somn cu capul pe birouldin studiou.

RomaniaTV.net
09 mart. 2012, 21:43
Un prezentator de la BBC a adormit „în direct”, în studiou VIDEO

Cu această ocazie, milioane de telespectatori care urmăreau la acea oră emisiunea lor preferată, s-au trezit, la propriu, râzând cu poftă.

McCoy aştepta să intre în direct, pentru a-şi prezenta ştirile de dimineaţă împreună cu colega sa, Martine Croxall. Până să se dea semnalul de începere a emisiunii, prezentatorul şi-a sprijinit coatele pe pupitrul de la care trebuia să prezinte, sprijinindu-şi capul, cu faţa-n jos, pe ele. Când operatorul a dat semnalul, McCoy deja aţipise.

Când s-a trezi şi şi-a dat seama că intrase în direct, era prea târziu. A sărit ca ars, speriat, dar s-a redresat repede şi a început să prezinte ştirile ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

telespectatorii l-au „taxat” însă pe Twitter. Unul dintre utilizatori a scris: „Am trăit s-o văd şi p-asta. Un tip de la BBC adoarme  în timpul programului şi se trezeşte în stare de şoc! Ha, Ha!” … Un altul, i-a dat ,următoarea lecţie :”Să nu dormi niciodată la birou, mai ales când eşti responsabil cu ştirile!”