Un profesor din Satu Mare îşi terorizează elevii şi colegii de cancelarie VIDEO

Un profesor de filosofie din Satu Mare a reuşit să scoată din minţi atât elevii cărora le predă, cât şi colegii de cancelarie. Asta pentru că dascălul are un comportament ciudat, se filmează şi postează pe internet zeci de filmuleţe. Într-unul dintre ele spune că elevii cărora le predă sunt semianalfabeţi, iar sistemul de învăţământ este unul ruşinos.

RomaniaTV.net
26 oct. 2011, 06:08
Un profesor din Satu Mare îşi terorizează elevii şi colegii de cancelarie VIDEO

Profesorul Marian Dănilă Şuta Cârlig predă filosofia la Liceul Mihai Eminescu din Satu Mare, cel mai bine cotat din judeţ. Luna trecută, 100 de elevi au protestat în faţa şcolii din cauza profesorului, asta după ce de nervi l-au închis într-o clasă. Aceştia nu sunt singurii elevi care nu-s pe placul dascălului. A predat şi la Baia Mare şi nici de elevii de acolo nu-şi aminteşte cu plăcere.

„În multe clase, elevii fac gălăgie, nu-şi iau notiţe. (…) Copiazpă de faţă cu mine, nu pot fi opriţi. Unii joacă cărţi în timpul orei şi când vin la şcoală îmi vorbesc urât, provocator. (…) Şcoala e plină de umpluturi, e o pseudoşcoală. (…) Această şcoală e o ruşine atât pentru România, cât pentru întreaga Europă. (…) Cineva tot asmuţă semianalfabeţii, lătrăii, din când în când, iar apoi cheamă psihologul”, spune dascălul.

Profesorul spune că a fost pus să predea economie, chiar dacă nu se pricepe.

„Printr-un abuz de putere mi s-a dat o catedră de economie, în loc de o catedră de filosofie, adică a trebuit să predau economie, o materie în care nu mă pricep, care nu mă interesează”, mai spune profesorul în filmuleţul postat pe internet.

Profesorul a postat pe internet zeci de filmuleţe în care vorbeşte aproape despre orice domeniu. De la lecţii de democraţie, economie mondială sau boala alzaimer. De asemenea, acesta arată cum se relaxează cu bere fără alcool şi prăjituri.

Inspectoratul şcolar Satu Mare a cerut ca profesorului să i se facă o evaluare psihologică a capacității de muncă, iar testele au arăat că dascălul poate să rămână în continuare la catedră.


loading...
Partenerii noștri