Un profesor obez a slăbit 70 de kg după ce elevii săi l-au batjocorit FOTO

Publicat: Marţi, 26 Februarie 2013 21:07 // Actualizat: Marţi, 26 Februarie 2013 21:38 // Sursa: RTV.net

Un profesor obez, care cântărea la 25 de ani aproximativ 160 de kilograme, a slăbit aproape jumătate din greutate în doi ani. Batjocura elevilor săi l-a ambiţionat să reuşească.

James Bentley, un profesor de informatică obez, în vârstă de 25 de ani, s-a ambiţionat să slăbească după ce a aflat că elevii săi l-au denumit Tubby, după un personaj gras din desene animate.

James cântărea aproximativ 160 de kilograme când a hotărât că este timpul să slăbească. El pierdea 10 minute pe zi doar până reuşea să se aplece şi să se încheie la pantofi.

În doi ani, profesorul de informatică a slăbit 70 de kilograme şi acum participă la competiţii de ciclism.

"Eu mă simţeam bine în pielea mea, până ce au început comentariile elevilor care mă strigau "Tubby". Punctul culminant a fost atunci când am făcut poze de Ziua Sportului. Corpul meu ocupa întreaga fotografie şi mi-a fost foarte ruşine. Atunci am ştiut că trebuie să fac ceva cu înfăţişarea mea", a declarat James, potrivit Daily Mail.

 

 

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
03 mar 14:23
...noua greutate timp de 14 ani, în prezent învăţându-i pe alţii cum să slăbească. Citeşte şi Un profesor obez a slăbit 70 de kg după ce elevii săi l-au batjocorit FOTO Americanca a scris şi o carte, întitulată ...
03 mar 13:30
...noua greutate timp de 14 ani, în prezent învăţându-i pe alţii cum să slăbească. Citeşte şi Un profesor obez a slăbit 70 de kg după ce elevii săi l-au batjocorit FOTO Americanca a scris şi o carte,...
1
EUR
4.7800
RON
19 Feb
noapte 4 °
zi 10 °
Ultimele joburi adaugate
24 H